ако говорите като цяло за втора употреба,може и да впишете в бюджета,но ако е за качествена машина -съмнявам се.не бъркайте втора употреба с без пари.не казвам,че няма начин,а че няма да е лесно.
Добре, предложете колко ще са достатъчни
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Здравейте, някой може ли да предложи климатик/ци за 45м2, височина 5м – автосервиз.
Стените са от стоманобетонови панели, дограмата е единично стъкло 20-25м2. (размерите не са мерени точно)
Идеята е да се ползва като дежурно отопление през нощта и да поддържа 10-12градуса.
За предпочитане е от Софийска фирма, но е вариант и да се закупят от Пловдив.
Бюджета е 2500-2600лв с монтажа.
Ако някой има подходящо предложение нека ми пише на лично или тук за да му дам координатите на собственика.
Линк със снимки.
Здравейте може ли да ми дадете информация за климатик Fujistru AS-V28C 2013 година . Удачен ли е за монтаж във всекидневна ново строителство 26 квадрата ( височина 250см ) , изолация и дограмта , южно изложение . Може ли спецификация на климатика и какви екстри има , базов модел ли е ?
Търся си клиамтик за дневна/кухня. Някаква девятка ще свърши работа. Екстри не ми трябват а само надеждна работа.
Проблема е, че ми трябва за гр. Свищов.
Дали може да се намери решение на този проблем?
Някакви предложения за 9ка или корава 7-ца?
Може и на лични.
Здравейте, 5 години ползвам безотказно к2у Sharp AY-R28XC и съм много доволен. Но днес не иска да включи на топло - в смисъл задавам 24градуса, навън е 14градуса и нищо не започва да духа, чува се че външното тяло прави опит да се развърти, но спира и на дисплея на вътрешното тяло почва да мига (-0 минус нула) и (9 девет) и така ги редува. Сега
го пробвах на студено минимума е 18, върти вътрешното тяло, външното не се чува да развърта.
Пробвах да пусна изсушаване на въздуха пак
само вътрешното работи външното не се развърта,но от 37% за 5мин стана 40%. Пробвах и автоматичния режим,но уви не започва да духа, но чух че външното се развъртя. Включих и автоматичното почистване и след това пак пробвах - климатика не иска да работи и това е.
Профилактиката от фирмата продавач в първите гаранционни 3 години се състоеше в пръскане с обезмаслител на вътрешното тяло, без проверка на нивото на фреона. Така че последните две години сам си мия вътрешното. Климатика цяло лято си работеше нормално, последно го пуснах на 3 октомври без никакъв проблем си духаше студено. Моля дайте мнение, обадил съм се на доверен техник, но ще може да ми обърне внимание следващата седмица.
Aleksandars, благодаря за отговора, като написах поста оставих климатика в автоматичен режим на 25градуса с надеждата нещо да се случи. Току що влязох (2 часа по-късно) пак в стаята и климатика работи перфектно вдигнал е 25градуса. Сега вече незнам какво да правя? Да го пробвам ли в нормален режим само на топло или да го оставя на автоматично( по принцип не ползвам автоматично).
Едит: Цялата вечер климатика работи в автоматичен режим без проблем.
Притеснява ме грешката, която даде преди това (-0) и (9). Каква диагностика мога да направя за да знам дали има проблем? Не искам да ме изненада в по-студено време.
Моля дайте идея.
Този пост е редактиран от jibrone; 22-10-20 в 09:15.
Той Александърс ви даде "идея", че най-вероятно е за "майстор". Каква друга идея очаквате - магическа комбинация от натискане на бутони от дистанционното ли. Ако не сте специалист, освен да го изключите от захранването и после да ги включите, да смените няколко пъти режимите друго какво да ви посъветват.
Здравейте от скоро съм собственик на климатик. Toshiba 281 bars. Доста четох във форума и нищо не можах да намеря за него. Само разбрах че е от 2008г. Производство. Потърсих ръководство за употреба но не намерих. Някой може ли да помогне.
Защо не потърсихте инфо и ръководство от този който ви го е продал? На тъмно ли го купихте?
Не на тъмно посред бял ден . Говорихме че ще потърси после се оказа че не е могъл да намери за това търся помощ. Нали за това са форумите.