850 лв и искат
САНЧО също не е лоша машина.Модел е 2005-а година, 3,3 отдава при +2 градуса.Развърта се до 4,6, външното е 34 кила, има 1200 грама фреон, със 700 ватов компресор е.Вътрешното слиза до 25 дб, а външното е 44 дб.
еди наясно си че тези клими са преоразмерени за 12 кв помещение ги търся а митсутата и шарпа за тях нещо?
Да, но ще работят на облекчен режим и на ниски обороти на компресора и турбината.Няма да се тормозят и ще са тихички и вътре и вънка.:rolleyes:
Значи ако избера санчо или тошо нчма да съжалявам аз не държа на екстри а на топлинка комфорт и ниски сметки
Като държите на "топлината и комфорта" - На колко градуса при вас настъпват тази топлина и комфорт зимата?
Че за всеки отделен човек(не жена) топлината и комфорта са на различни градуси.Виж за жените градусите винаги са едни и същи- 26-28 градуса :rolleyes: ...
Добри са и двете машини, няма да сбъркаш, която и да избереш.Все пак бих си избрал ТОШО, не само защото съм им почитател.За комфорта всеки различно - на мен на 22 градуса ми е идеално зимата.Моите цяла зима си стоят на 22 градуса през повечето време от денонощието.
И шарпа ми седи на толкова този е за майка ми а тя иска около 23-24 градуса
- - - - - - - - - -
Някаква идея къде се намира плазма касетата или снимка че май липсва в този модел който гледах
От вчера съм горд собственик на Тошко 225 pdr. Дано работи безпроблемнно и икономично
А,22 ка идеално.Да не те притеснява малко ретро вече дизайна,ще останеш много доволен от работата на машината.
Предлагат ми два климатика sharp AY-G226 A /това пише на вътрешното тяло/ Някакви данни да има някой като мощност, година, вид фреон, КОП и т.н. Благодаря предварително!!!
Да помоля за превод на дистанционно на тошо че моя е явно грешен.
Тенкс Александър и само един въпрос вътрешните клапи от бутон ли се настроиват или ръчно ??