ма той сашо пИчели повече от пътните дет взема,отколкото от климите
А някой нещо може ли да ми каже за джапан клима във Варна? Бях при тях и ми харесаха доста модели. Ходих и във Варна клима ама почти нищо не ми хвана окото, а и на продавача му беше май все тая ... и без това имат много работа. Притеснявам се от къде ще го купя, защото съм чувала, че и монтажа е много важен!!! Е мнения за Джапан клима????
Здравейте.Някой може ли да ми даде малко информация за тези 3 климатика,че не мога да намеря никъде.
Toshiba Ras-285padrz-казват че е 14-ка плазма 2001г.
Sharp Av-p28scy -също 14-ка плазма 2003г.
Daikin Ar32ars -този бил 16-ка.Обаче май няма къде да сложат външното тяло защото било тежко и голямо.Ставало само на тераса.Малко ме притеснява годината на производство,дали има още хляб в тях.Впонеделник ще ходя да взимам един от тея,обаче не мога да реша.
Първите два са 10ки, третия е 12ка. Това с терасата...?
Този пост е редактиран от tony34al; 22-06-13 в 21:13.
Ще го слагам в стая 17кв с една външна стена към запад.Има вътрешна изолация гипскартон вата на 4-те стени + същата и на тавана за мен перфектната изолация.По принцип ще го използвам главно за охлаждане,че 33 градуда не е добре.Също така смятам да оставям вратата отворена да охлаждам и коридора и кухнята които общо са 14кв със същата изолация само че изток.Климатика ще бъде монтиран така че да е по средата на 2-те помещения.Иначе и аз се спрях на тошибата защото по принцип изках тошиба,но малко ме притеснява годината.Забравих да кажа ,че апартамента е панел 4 етаж и няма никой около мен
Така е - сайта им е ужасен, но на Варна клима пък като са им качени разни модели с описания пак са с някакви измислени снимки. Да не говорим, че си играх една вечер да го преглеждам и да си вадя модели и параметри, които ми харесват, а като отидох там се оказа, че от 10 климатика имат само единия и момчето ми каза въобще да не го гледам сайта, защото не можел да се ъпдейтва навреме. Не знам защо май всички си пазаруват от тях, а на мен нещо хич не ме грабват като клиент и като обслужване
Благодаря ти много.В понеделник отивам и го вземам