Всички започнахме с препоръка на пловдивчани, но останахме с впечатление, че искаш да споделиш отзиви за заралийската фирма
Всички започнахме с препоръка на пловдивчани, но останахме с впечатление, че искаш да споделиш отзиви за заралийската фирма
Ами какво да ти кажа, от гледна точка на локация, пари за монтаж, евентуално сервиз след това ми е по-удобно да е заралийска фирма, но пък не знам нищо за тях, а всички сте единодушни, че Пловдив е ГРАДЪТ за избор на климатик
В съчетание с жегите, които почнаха сте доста убедителни
В Пловдив изборът е много по-голям, освен това има и по-нови машини. Аз например си купих наскоро климатик оттам без да ходя на място. Пратиха ми го с куриер. Тук(Шумен) има един магазин за такива клими, но читавите бройки ги оставят за Варна. Ако монтажа е на ниво, няма място за притеснение. 100 км нищо не е. Аз бих си купил от Пловдив.
Ами и аз така голямо чудене му се чудя сега ... ама като взема заплата, затварям очите и купувам един и какъвто ми е късмета!
aruba_man добре де ти като си го купи от Пловдив и ти го докараха с куриер, кой ти го монтира? И важи ли ти тогава гаранцията ... и не дай си боже ако се случи нещо, кой ще ти го сервизира? И такъв вариант съм обмисляла ама ми се струва още по-труден сценарий
Аз още не съм го монтирал. Надявам се другата седмица да стане вече. Ами те хората си имат партньорска фирма, която монтира и поема гаранцията. Аз си избрах други, но пак щели да ми дадат гаранция. Изобщо не се притеснявам, за сервизи и гаранции, избивам си го от главата и нямам проблем с климатиците. Вие като постоянно мислите, че климатикът ще се развали, викате лошия късмет и той се разваля.
Хахаха направо ме срази! Почти като политик прозвуча ... без назоваване на конкретни имена, дати и събития и с вяра в бъдещето
Хайде да ни пуснеш снимчица като ти го монтират!
плати си 30-40 лв. гориво и да ти го монтират МАЙНИТЕ от форума
Ами може и така да стане накрая ... скоро ще затварям очите и скачам в дълбокото
veidy,гледах в сайта на едната пловдивска фирма с най голям избор, няколко флагмански модела,които ще ти свършат идеална работа,а и съм ги ползвал повечето лично та:
Hitachi RAS-E22V
TOSHIBA RAS-225NDR
SANYO SAP-E22N
TOSHIBA RAS-225JDR
Hitachi RAS-2210RX
Здравейте, някой може ли да ми даде инфо за Mitsubishi MSZ-R22RMY-W. Чудя се дали от много избиране накрая не се набутах. Познати казаха, че бил хубава машина, но въпреки всичко искам да чуя и неутрално мнение. Моля и ако някой може да ми пусне параметрите, защото ги има тук на етикета, ама като не ми се отдава японския Става въпрос за стая 16 квадрата, топла и през зимата.
Дайте мнение и инфо за TOSHIBA RAS-365EDR за помещение 34м2 изолирано отвсякъде и е PVC дограма?