Благодаря ти Aleksandarsb заради размера на вътрешното тяло ще трябва да се примиря със H28T или A28Z
Благодаря ти Aleksandarsb заради размера на вътрешното тяло ще трябва да се примиря със H28T или A28Z
Взимай RAS-A28Z - модела е от 2010 година... Максимално развъртане до 4.7 kW и номинал 3.2. Мисля, че ще Ви върши работа за помещението. Размерите на вътрешното тяло са 780 х 280 х 210 mm.
bin130701131126002.jpg
Защото помещението е 12m², а тази машина може да отоплява помещение и от 25m². Модела може да отдаде 7.6 kW, а при -15 може да отдаде и 4.8 KW. Не мисля, че това помещение ще има нужда някога нужда от подобниr мощност...
Ама Сашо, кажи и за тази водна йонна мъгла, която правят тези хитачита и за неръждаемите части вътре. Не, че тошибите са лоши. :rolleyes:
Здр.отново!Искам да споделя,че в крайна сметка взехме FUJITSU AS28PPX-W,защото се оказа че на мястото където мислехме да монтираме климата ще пречи на балконската врата.И понеже на последната възможна стена за монтаж нямяше ограничение в размера на вътрешното тяло избрах въпросното FUJITSU,след като и Aleksandars и Kasap изразиха мнение ,че машината е желязна.Освен това имам личен опит,защото пак по препоръка на Сашо от две години се радвам на FUJITSU AS22PPЕ-W ,който топли и охлажда спалнята ни безпроблемно.Климатика е малко преоразмерен(12кв.м.)но се притеснявам че стаята няма изолация,има две външни стени и дограмата е мноооого стара.А и при нужда ще се отваря вратата към другата стая.Машината е монтирана вече,чакаме зимата.Ами това е.Сърдечни благодарности на Aleksandars.Бъди жив и здрав,Сашо.Поздрави на всички!
Здравей те,дайте съвет за следните модели Sharp T22ATC, Daikin F22FTPS, Nacional G284A,
които ще се ползват предимно за отопление в стая 12кв. къща без изолация.
Стаята е спално помещение.
Благодаря предварително
Аз бих заложил на National - има си плазмен филтър, кислороден генератор, добри параметри.
МАЛКО СПАМ.......да не забравяме,че редом до САШО е и брат му МИРО-също толкова кадърен при климите и несериозен на масата.
Значи... определено е неприятно да няма с кого да полееш новата клима и хубавия монтаж.
Добре, дайте и вие някакви предложения,за 12 кв. спалня.
А също така ме интересува и за 26кв. всекидневна.
Нали за това е този форум да се дават насоки на такива като мен:rolleyes:
Sanyo SAP-EX28P А за голямата стая пак там има една 402 ка BDR.Ако не е отлетяла
Този пост е редактиран от justify; 20-09-13 в 04:42.