Подкрепям Сашо, че ADR-а ще се справи и със тези 17 квадрата без проблем при дадените условия.
Подкрепям Сашо, че ADR-а ще се справи и със тези 17 квадрата без проблем при дадените условия.
То хубаво, но малко ме поотказахте, като казахте, че е 2002 модел. Тези шарпове не са ли по- нови? Те как са? Ще ми се нещо поне 2009-2010г. Ако може да помогнете с някой по- нов и пак що годе достъпен модел...
Не е проблем годината, въпроса е в какво състояние е.Това е от коравите машини от онези години.Моя е от 2003 година, /ADR-а му е по-голямо братче/, ама хич не му личи, нито като работи, нито като го гледаш.
Ясно, явно си заслужава да му обърна внимание. А проблем ли е в малката стая да е същия по принцип?
Не е проблем.Машините са с нисък минимум, стават и за голяма и за малка стая.
Благодаря много за информацията! Ще споделя, като взема нещо.
Здравейте съфорумци ! Измежду марките мицубиши ,самсунг, панасоник ,lg 18-ки ,коя да избера за 15 кв. м. помещение ?
- - - - - - - - - -
Климатика ще ми го подарят, така че няма начин.Всичките са ползвани в БГ ,от 3 до 5 години.
Мицубиши- хеви или илектрик няма значение и двете марки са по-тихи от останалите гореизброени.Ако е втора употреба на 200 волта може и панасоник.
Ако подаръка е К2У от "БУЛХЕС" - по-скоро трябва да бягаш от подаръка, отколкото да го грабнеш...
1.избор Мицубиши хеви
2.избор мицубиши илектрик
3.Панасоник(ако е на 100 или 200 волта).
П.П.Не си знаел, а си "предполагал".
Всички са купувани нови на 220 волта,не са инвертори и са от затворени магазини. k2у за коя марка се отнася ?
Този пост е редактиран от getsata73; 23-10-13 в 16:28.
-на час по лъжичка информация...
Туш
марката К2У=климатик втора употреба
Купувани са нови или сега ще се купуват нови?
Ако климатика ще се монтира в спалня или помещение в което се спи, няма вярен избор.Ако е в помещение в което не се спи -според написаното по-горе.