Да rosen77 ,Цецо имаше на сайта му няколко NDRки.Доста е писано из форума за тази серия и въобще-не случайно е медалист модела.Има предостатъчно снимки,клипове, просто трябва да ги потърсиш.
За тръбния път,изисквай минимум 3м.-безтуй ги плащаш.
Да rosen77 ,Цецо имаше на сайта му няколко NDRки.Доста е писано из форума за тази серия и въобще-не случайно е медалист модела.Има предостатъчно снимки,клипове, просто трябва да ги потърсиш.
За тръбния път,изисквай минимум 3м.-безтуй ги плащаш.
Този пост е редактиран от diksanal; 25-11-13 в 20:24.
а бе да се похваля и аз измъкнах едно NDR-че 22 от Цецо. И сега чакам снега утре.
впечетления :
още не мога да повярвам.
човек трябва да го види и чуе. няма как да се обясни.
гледам и електромерчето, тук и аз въпреки че го виждам не вярвам на очите си. но да видим как ще е в студа.
най ми хареса как се сменят градусите - не е споменавано тук във форума или поне аз не съм попадал
А аз имам в спалнята и инверторна Осака 9ка от четири години.
Тя си работи без проблем вероятно защото се ползва около двайсет дни в годината само за охлаждане.
От тук разбрах че не били много читава марка,ма пък го купихме за 399 кинта на промоция с монтаж от Баумакс и прави голям студ.
Ама какви са му спецификациите не помня,освен да ходя да видя какво пише на него за обща колтура.
Та тази зима решихме да бойкотираме парното и да минаваме на клими,та мисля да пробвам Осаката как е на топло.
Ей сега ще я пусна за пръв път да видя топли ли.
- - - - - - - - - -
Ма той бил малка сила бре.
И го продават за 369лв. чистак нов.
модел: CH-09-CN тип: Сплит системи стенен тип KW: 0,76/0,74 BTU: 9000/11000 РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: охлаждане: +44 отопление:-20 КАПАЦИТЕТ (охлаждане/отопление): KW: 2,6/2,7 BTU: 9000/11000 ФРЕОН: TYPE: R-410A КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ (охлаждане/отопление): KW: 0,76/0,74 ЗАХРАНВАЩО НАПРЕЖЕНИЕ: V/Hz: 220/50 НИВО НА ШУМ (вътрешно/външно): dB(A): 35/53 ВЪЗДУШЕН ПОТОК: mi/h: 460 ИЗСУШАВАНЕ: L/h: 1,1 НЕТНА МАСА: вътрешно / външно(Kg): 10/32 COP: W: 3,6 EEP: W: 3,6 РАЗМЕРИ НА КЛИМАТИКА (WxHxD) mm: вътрешно тяло: 770x240x179 външно тяло: 715x482x240 ПОДХОДЯЩА ПЛОЩ: ml: 13-19
72688.jpeg
Този пост е редактиран от rosen77; 25-11-13 в 22:39.
Ба тя тази оса ака прави смешни марки дето са водещи в тази техника. Хем до -20 ми и направо подарък.
Този пост е редактиран от rosen77; 26-11-13 в 00:20.
ти да видиш - от Осака на NDR какъв преход ще е. :rolleyes:
тия трибуквените тошиби много трудно се търсят в търсачката на форума.
ако има някоя тема за тях ще е по-лесно.
Е тая Осака я купихме все едно отивам да си купя хляб от магазина,тоест никакво проучване и без изобщо нищо да разбирам.
То всъщност преди да се зачета отскоро тук тия климатици ми бяха пълна мъгла де.
285NDR е повече от това от което имаме нужда ама по добре повече отколкото по малко.
- - - - - - - - - -
Баш съм съгласен с теб,пробвах се и аз ама нъцки.
- - - - - - - - - -
Абре вече повече от десет минути работи тая Осака ама топло няма.
Тоест духа лад от вътрешното тяло ама външното не работи,загрява ли що прави.
Я истинските разбирачи тук да ме светнат какво се случва?
Този пост е редактиран от rosen77; 26-11-13 в 00:19.
огледай за лед но и да гледаш проблема е написан на пластмасата най-опред. марката е проблема.
Лед няма.
За малко тръгна компресора и пак спря и продължава да духа хладен въздух.
И без това днес коментирах с Божков като дойдат да монтират другия да го преслушат профилактично та да зная дали ще свърши някаква работа зимата или да започна да се оглеждам за още един японец.
Но досега поне за охлаждане проблеми не е създавал.
Този пост е редактиран от rosen77; 26-11-13 в 00:18.
rosen77, вземи си оправи речника ако не искаш да те накажат скоро. Поне слагай по една * на цинизмите.