А БРЕ ХОРАААААААААААА,ВТОРА УПОТРЕБА НЕ ЗНАЧИ ЕВТИНО БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
А БРЕ ХОРАААААААААААА,ВТОРА УПОТРЕБА НЕ ЗНАЧИ ЕВТИНО БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
от Варна клима отнасяш незабавно Саньо ЕХ22Т това е топ модел на марката и ще се справя отлично с помещението ти .. еквивалентен Дайкин нямат ( то по принцип няма )
Късоглед съм, касапе, толкова надалече не виждам . Съвсем точно и ясно съм му описал дертовете, що да го правя пак? Или да следвам популярната "логика", че щом си е мой, значи си е идеален?
Алекси ,благодаря мн за бързия отговор.
Разбрах от всичко, което изчетох, а и така съм чувала ,че Дайкин е черешката на тортата, та за това......... бих предпочела да взема това, ако е в моята ценова група
Няма го във ВарнаКлима това Sanyo. И JDR-a дето го купих от тях, още е в сайта.
Дайкина е дайкин, ако е на 100 или 200 волта и то определени модели...Иначе е червива черешка...
Този пост е редактиран от Aleksandars; 11-12-13 в 23:59.
То аз пък за втората употреба бих казал че е червива черешка.
Вальо, никъде не съм споменал втора употреба...нали?! Но, както и да е.
Ти не ама сравнението ти ми допадна много точно с тях а и жената отвори приказка за тях.
lizka ( ) DAIKIN R22JRXS ей тоя ако е още наличен и държиш на марката го отнасяй
И тоя го няма. Бях питал за него преди 4-5 месеца. Просто каквото са имали и не го махат, да си стои. Нещо като база данни им е сайта.
Най-добре да отиде на място, да и напишат какво имат на 2-3-4 годинки и да пита пак във форума.
Ей такива най-ги обичам "преди малко го продадохме". Също като зайчето-некрофил...