добре е ,остава да измислят такъв климатик
добре е ,остава да измислят такъв климатик
Здравейте! Искам да си купя климатик за стая 23 квадрата. Няма изолация, последен етаж. Хубаво ще е да може да отопля и коридора - 6кв.м. Бюджет около 2 хиляди лева. Моля да ми препоръчате добра и икономична машина. Харесала съм няколко модела, но ми идват малко над бюджета. Може ли да ми препоръчате нещо? Дайте отзиви, плюсове и минуси на следните модели: TOSHIBA Ras 13 SKVP2-E Super Daiseikai6; MITSUBISHI - MSZ-FH 35 VE; Sharp AY/AE-XP12GHR; Fujitsu-General AWYZ 14LBC-NOKRIA. Благодаря много!
Този пост е редактиран от stojanova_s; 11-12-13 в 12:52.
Според мен каквото и да вземеш от тези ще те топли.Дано само daiseikai6 си подържа зададените градуси ,че петицата не го прави
а дано,ама на дали насочете се към другите изброени за които няма такива оплаквания
Този пост е редактиран от imegogo; 11-12-13 в 14:00.
АКО ЩЕ СЕ пуска само 7 дни-адакс или духалка.
Благодаря за отговора tony34al. Включване от Mega и негов контакт биха били чудесно допълнение, защото фирма за конкретен оглед и оферта са следващите стъпки преди да взема решение за закупуването.
Докато се запозная с програмата REECL, приветствам и други мнения или препоръки за друга марка/модел климатик със сходни характеристики.
МЕГА е един от уважаваните съфорумци и търговци,обърни се към него-едва ли ще ДЕФЕКИРА НА името си и не би ти препоръчал МЕРСЕДЕС КАКО(ДАЙКИН).
Този пост е редактиран от avenger; 11-12-13 в 22:30.
Трябва да си погледнеш машината.Може да ги няма тези, които са за НД моделите, понеже не играят.
а според вас 9-ката или 12-ката за 14-квадратовата стая?
LG D09AK.NSB/S09AK.UL2 :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria
LG D12AK.NSB/S12AK.UL2 :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria
по тегло и габарити са еднакви, 9-ката е с 200 лева по-евтина.
коп-а на 9-ката е по-висок, и 25-30 процента по-икономична ...
не се залъгвай по тоя КОП не е по икономична .. но все пак за 14 квадрата 9ката