И кой какво има за продаване?Че нещо не става съвсем ясно.
Аз в спалнята от 14.5 квадрата съм със General 12LD. И не е голям.Вие как така направихте преценка кой климатик е голям без да сте наясно с един куп параметри от уравнението???
Както виждам с тези климатици, ще се отопляват и коридорите, а на само помещенията в които ще се монтират и преценявайки от броя и размера на помещенията, коридорите едва ли ще им отстъпват.В такъв случай товав сила ли е? Ами ако изкомандва 26 градуса, а навън е -10/-15 градуса под нулата тогава ли правим? Кой ще "разпъне" мощността до необходимата за покриване на топлозагубите ?Или просто ще им бъде препоръчано преминаване на "отопление" ?Не знам защо в стая за 7 се препоръчва 10 ?!?
Апартаментът/жилището е 135 квадрата(135x3.1 метра височина=418 кубични метра отопляма площ на стаите) само при сумиране на посочената квадратура на стаите, без към тях да са прибавени коридори +10 квадрата дрешник.Цялата отопляема площ няма да е по-малко от 160 квадрата, без баня и тоалетна.
П.П.
Ами да сложим един лудо-щуромер на влизане във форума белким спре още на входа тази луда ...