много парици са това за ЛГ .. че той колкото Нокрия
много парици са това за ЛГ .. че той колкото Нокрия
Нали си наясно, че като си пресметнеш такси и т.н, реално не ти връщат 20%? А и когато си ползвал тази програма, имаше малко по добри условия.
Благодаря много на всички ви.
Мисля, че се насочвам към Toshiba RAS-B16N3KV2-E Suzumi.Доста от вас го одобриха, единствено виждам, че е малко стар модел,но пък щом е добър може би ще е той
Само се чудя дали да е 12-ка или 14-ка.Как мислите, кой ще е по икономичен в така поставените му условия, и дали 12-ката ще е достатъчна
Аз бих взел триъгълния Самсунг от Емаг.Ще ти излезе малко под 1600 с монтажа,и няма да има грижи в тази стая.
Всъщност, може сега условията да са малко по-добри - не мога да кажа точно . Когато аз кандидатствах, банките имаха такси за предсрочно погасяване, а сега тези такси ги премахнаха. Сега гледам, че имат еднократна такса за разглеждане - 100 лева.
Когато някой отиде намясто в ОББ да пита, ще знаем със точност какви са разходите и дали си струва разправията.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 25-03-15 в 21:37.
За този ли става въпрост - Инверторен климатик Samsung Jungfrau-F AR12KABE, 12000 BTU, Клас A++, Дисплей, Wi-Fi контрол, S-Plasma, Йонен филтър - eMAG.bg
Мисля, че няма как да се възприеме за реклама,а надявам се
Ясно. Значи няма голяма полза от програмата.
Тогава да взема RAS-B16N3KV2-E Suzumi на Тошиба както го посъветвахте. Това е неговия климатик.
Ще има достатъчен запас от мощност ако се наложи в големите студове.
Да, той ще да е сигурно.Но мисля че 16-ка е прекалено много. 12-ка може би?
Последно мнение за Инверторен климатик Samsung Jungfrau-F AR12KABE, 12000 BTU, Клас A++, Дисплей, Wi-Fi контрол, S-Plasma, Йонен филтър - eMAG.bg
Благодаря
ЕДИТ: изглежда ми с доста модерен дизайн, а може да се командва и през смартфона Може би задавам много въпроси, но съм бос по темата...
прочети си темата от начало колега .. питаш едно и също като развален грамофон си