Препоръка от къде да го поръчам и да го монтират.
Някой от вас занимава ли се с тези неща, и ако да, може да предложите оферта за Самсунга с монтажа
Става въпрос за София.
Препоръка от къде да го поръчам и да го монтират.
Някой от вас занимава ли се с тези неща, и ако да, може да предложите оферта за Самсунга с монтажа
Става въпрос за София.
Между другото днес пробвах Daikin FVXS35FV1B, много е зле от към отопление.Студена струя и изобщо почти не стопли помещение около 20кв.Не знам дали нещо не е наред климатика или просто толкова си може ...
Само отбелязвам какво се случи, но както и да е...
Та по въпроса кой от двата климатика би ми препоръчал, и защо?
1.Samsung AR12HSSDAWKNEU
2.Toshiba RAS-B12N3KV2-E
Благодаря!
сравняваш круши с ябълки .. самсунга е с 500 лв по скъп и е висок клас ,във форума май никой го няма на хартия изглежда добре а реално как ще е божа работа .. тошибата - с нея няма изненади ,добре направена машинка от среден клас най добрия дефрост тиха е
Само чакам някой, който има опит със Самсунга да изкаже мнение и го грабвам Това, че е 500лв повече не е проблем, ако е наистина по-добър както е на хартия
П.С само колегата AC_From_Hell изказа мнение, което беше положително.
Колеги, моля предложете ми хубав климатик за 1000/1200лв. Ще се радвам на няколко предложения , ако имат различни плюсове и минуси. Повече ще се ползва за отопление, затова ми се иска да е от тези, които са ефективни до -15°.Помещението е около 55-60 куб.метра. Благодаря предварително на всички, които ще се отзоват!
Все пак някаква препоръка около тези пари, било то и по - скъпичък.
stoianmitkov, ако дадете повече информация за помещението, ще получите предложения. Лично аз за помещение без да съм го видял, не мога да дам предложения.