Предполагам е така, ако живееш в дайсейкай и той ти е къщата. Специално при тях не се усеща минаването в дефрост. Трябва да си доста внимателен, за да не го пропуснеш, ако помещението е вече темперирано .
Предполагам е така, ако живееш в дайсейкай и той ти е къщата. Специално при тях не се усеща минаването в дефрост. Трябва да си доста внимателен, за да не го пропуснеш, ако помещението е вече темперирано .
Додо при всички Топ модели е така не се усещат дефросите,някои имат по 4-5 заглушитела и никога нищо не се чува.
Sent from my" Xperia M4 Aqua"
Да ти кажа, имам и една етерия (среден клас), на която дефростите се усещат само по мигането на един светодиод. Доста ниско е монтирана (тавана няма достатъчно височина), поради което не е много Топ. По-топ модел (почти до тавана лепнато) ми е едно хитачи, което пуфти при преход към дефрост, като парен локомотив
За Сузуми говорим нали?След празниците ще снимам,ако греша ще се извиня,ако някой има Сузуми 13 на чалъм да качи снимка. Но съм сигурен че са с едноредов.
Sent from my" Xperia M4 Aqua"
Много оспорван се оказа избора ми и на друго място като попитах.
Мицубишито ли е най-доброто в случая?
Ако е така ще го заменя след празниците, докато не е късно.
Ако се водите по тези коментари на любителите във форума все сте сгрешили.
Sent from my K012 using Tapatalk 2
При Дайсейкай 6 няма как да пропуснеш дефрост /ако си си в къщи/, но пък действително е много рядко. Само в декемврийските мъгли през около 12 часа. През останалото време от зимата или прави наистина безшумни дефрости или изобщо не прави, което е по-вероятно защото не се образува скреж по питата.
А за това къде аз живея, в климатика или до климатика няма да промени начина му на работа, който при мене на моменти не отговаря на класа му в който претендира да бъде и на парите му.
- - - - - - - - - -
....като се замисля май съжалявам, че се стиснах за 200лв. и не взех 8-серия...
Два пъти го отваряха, че шуми като включва и изключва перката. Затова и зная! Гледах. Аз се учудих чак как може това голямо външно тяло да е с едноредов, но ....това е.