Да го кажа по иначе, аз не бих си сложил тези машини в тези помещения.
А какво точно би сложил ти - дал съм всички данни с изключение че съм на втори етаж.
Благодаря!
За спалнята аз бих ти препоръчал
Mitsubishi Electric MSZ-SF25VE/MUZ-SF25VE ще останеш очарован от него. Аз такъв сложих на детската.
Това е неангажиращо предложение, има много фактори за избор. Може да има изненади, ако блока е нов и ненаселен. Климите ще изкарат по-дълго, ако ги монтират качествено и се експлоатират грижливо.
Вдигнат е съвсем наскоро.
Влизаме 4 семейства доброволци да сушим строежа.
Лично съм се подготвил с 2 влагоуловителя и един конвектор да помага при нужда.
Да видим какъв филм ще излезе...
Още нещо да питам Fujitsu и Fujitsu General 07Luc имат разлики само в името, нали така.
Реално цялата група Fujitsu се сглобява в Китай.
Тампони за тези машини нужни ли са?
12LT ;09LUC; 07LUC.
Да настоявам ли за мин. 3м тръбен път?
Този пост е редактиран от Berzerker; 05-11-16 в 23:26.
Тампони По-скоро не. Да всичките Фуджи, Фуджитсу и Дженерал са едно и също нещо. Проверете внимателно електроинсталацията и вик преди да се нанесете. Да не ви разправям с какви недомислици трябваше да се занимаваме плюс смяна на паркет от теч.
ОФФ
Аз заради интервалите /ту работят, ту ги няма/ Виндоса щях да преинсталирам за малко. Даваш един два ентера и тръгват интервалите.
Предполагам става дума за тръбите от вътрешната страна или бъркам?
Трябва ли предварително да пробия канали? Не ми е проблем, но като не знам от къде ще минават тръбите!?
Монтажниците предполагам не им влиза в задълженията тази работа?
Всички стени са боядисани вече.
Може ли след монтажа да ги вкопая?
Как се прави: Избраната фирма идва, копае, полага тръби. Съответно си носи отговорност за това, кое, как прави. Слагат стойки с външните тела. Те, или друг замазва и боядисва. След това се монтират и вътрешните тела. Това в ново жилище си е просто задължително.
...Накрая става нещо такова.
Този пост е редактиран от Mega; 06-11-16 в 00:16.
Разбрано. Значи момчетата идват два пъти.
Така почти цялата "карнатия" остава вътре замазана между стените и излиза точно там където е външното тяло.
А си мислех, че съм свършил с боядисването...