Ще му обясня какво купува и да няма ама вие на ми казахте. Понякога губим клиенти заради това че казваме за неостатъците. Който има мозък размисля който не го оставям да избира каквото си е наумил.
Ще му обясня какво купува и да няма ама вие на ми казахте. Понякога губим клиенти заради това че казваме за неостатъците. Който има мозък размисля който не го оставям да избира каквото си е наумил.
По този начин печелите клиенти с искрените си отговори,спестявате си негативите.
Добра фирма в Бургас има ли, Vimax явно не стават...
Много е важно да избереш правилните хора.Тук многократно се е писало че огледа на място е много важен.От кой град си? Свържи се с хората наистина занимаващи се професионално с материята във форума, за да получиш правилните съвети.
Момчета, LMCA по добра серия ли е от LUCA?
Доста противоречия има по въпроса. LMCA - то е доста по-евтино в момента
Luc е по-високата серия. Няма противоречия за това. Над него е само LT.
Този пост е редактиран от VanDan; 08-12-16 в 23:35.
Здравейте,
търси се климатик за хол (22-25кв/м). Черноморски климат, рядко температурите падат по - 10 градуса. Изолация има навсякъде. Ще се ползва и за отопление и за охлаждане, така че търсим и икономия разбира се.
Спрял съм се на следните 3 модела ( за тъщата ) - добра жена е, моля без глупости
1. Toshiba RAS*B13N3KV2*E1/RAS*13N3AV2*E1 SUZUMI
2. Mitsubishi Heavy SRK35ZM*S/SRC35ZM*S PREMIUM
3. Fujitsu General ASHG12LMCA/AOHG12LMCA
Мерси.
Аз не виждам никакъв смисъл да викаш фирма от Пловдив в Плевен ако става въпрос за нови климатици за Европа. Нещо ако се случи ще бият по 300км. в посока да дойдат до Плевен ли? Вече ако е за К2У от няколкото доказани пловдивски фирми за такива е друг въпрос.
Да ти кажа бая хора взеха и си ги ползват, при бройката, която се е продала през последните четири години, количеството на ремонтите не надвишава 2%. Друг е въпроса, че търговеца продава това, от което има най-голям финансов интерес.
Изпратено от моят LG-D855 с помощта на Tapatalk
Вземете и една LUCA на жената, попада в ценовия диапазон на първите две машини.
Ще помоля пишещите в темата да се придържат към тематиката...
Явно се е опарил човека и си търси отдушник.