Благодаря ти Aleksandars!
Нещо такова, но направено на по-тесни ленти и по-елегантна рамка
http://zavesi.net/index.php?route=pr...&product_id=60
Ааааа, стълбището ми е много красиво, стъклено и тези зависи ще "оплескат" работата ) иначе доволен ли сте от работата та двата климатика?
Не съм ги сложил още.На друго място имам монтиран такъв и искам да видя как ще се справи зимата . https://gree-bulgaria.com/residentia...ers-bg/change/
Здравейте колеги, моля за съвет. Ще слагам климатик на стая 16 км. м. и около 45 куб. м. източно изложение. Спрял съм се на два модела:
Toshiba RAS-B10N3KV2-E / RAS-10N3AV2-E, 10000 BTU
Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE/MUZ-SF35VE, 12000 BTU, Клас A++
Кой от двата е по-добрия избор, може да препоръчате и други модели. Благодаря предварително.
Комфорта зависи и от мястото на вътрешните тела, не само от модела климатик. За 50кв.м. трябва по силна струя, а веенето не прави комфорт. Разходи до минимум с 5-10 см вата по тавана и стените, а при тебе даже на места няма таван. Казуса е интересен, то на изолирани стаи и баба знае.
Точно г-н Миланов! Казуса е за мастери, каквито се надявам да има в тази общност. Жилището го закупих скоро... Има следи от един климатик и съдейки по стойката на външното тяло, е бил доста голям. Но има и една огромна зееща празна дупка от камера на камина и запазена инсталация с въздуховоди, която ми се струва, че не е била там за разкош. Аз обаче не се виждам за мъкна дърва
Този пост е редактиран от Gugu; 09-10-16 в 23:32.
нямам намерение да избирам климатик, съответстващ на стълбището просто преграждането му е проблем. И аз искам да отделя дневната, още повече че и входната врата на апартамента влиза в тази дневна. Но поради сложната геометрия на пространствата, това е доста сложен момент, който ще доведе до други неудобства
Помисли нещо за преграждане, кухня, абсорбатор изкарва климатика каквото е донесъл. Входната врата и тя смуче, без коридор... Има разни плъзгащи остъкления или свиващи като хармоника. За малко дете не стават.
А въздушна завеса?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk