Отговор: Избор на климатик '2018
Цитат:
Първоначално публикувано от
pulsedriverbg
Тая промоция стои отдавна май
SRK / SRC 20 ZMX-S | Condex .
За подовите от Toshiba и Daikin имаше оплаквания. Само за подови на MHI не съм чел до момента да е пропищял някой. Но пък и не се знае колко хора ги използват.
Подова 50-ка на MHI, ползва съседката над мен, в същото огромно помещение като мойто. Каза, че е изключително доволна, от 3 години го ползва, сложила го на мястото на Етерия 18-ка (от която била доста недоволна). Това по нейни думи, тя не чете форуми и не е някой корифей в климатичната техника. За по-малките модели, нищо не мога да кажа.
И ccankov73знае форума наизуст.:)
:Drinks:
Само да вмъкна една извадка от сервизното на Fujitsu LMC , на последните/долните три скорости машинката на практика е безшумна ... при темперирано помещение си работи само на тях .https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f21bca7f95.jpg
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
А на практика - на тея две степени малко трудно ще се стоплиш:).
[QUOTE=ccankov73;868719] Цитат:
pulsedriverbg
До колкото помня (не ми се чете отново темата) човека си решаваше "проблема" с бутона Еконо или там както е при MHI. Единичен случай е и на края се оправи от само себе си. А и не е болка за умиране според мен. По ли би било добре да вземеш някой с безумни дефрости и бучащо външно?
А за Panasonik един приятел във Варна си взе уж от хубавите (не помня модела...PKE ли беше около 1700лв. за 12ка). Външното не спря да трака дори и след 2 посещения на ремонтната група. А така и не му хареса как топли. Аз лично го чух да трака на едно гости като бях! На края успя да си извоюва подмяна и на следващата година го смени с LG Delux от което e много по доволен.
[QUOTE=Genadi80;868692] Цитат:
дилема
Зависи кой Хитачита сте гледали.При тях нивото на шум пада до 19дцб.
Сравних детайлно характеристиките на Хитачи 35RPC и фуджи 12LMC,- на Хитачи характеристиките са по-добри, не само в сравнение с фуджи,но и с дайкин и тошиба от същия клас. По фасадите на сградите обаче почти не се вижда хитачи.Защо?
Колегата ми се обзаведе точно с 35RPC и е много доволен. Аз също с този бюджет бих избрал него.
[QUOTE=дилема;868731] Цитат:
Genadi80
Сравних детайлно характеристиките на Хитачи 35RPC и фуджи 12LMC,- на Хитачи характеристиките са по-добри, не само в сравнение с фуджи,но и с дайкин и тошиба от същия клас. По фасадите на сградите обаче почти не се вижда хитачи.Защо?
За това какво се вижда по фасадите не мога да ви отговоря.
По фасадите се виждат най-често Мидея, Осака и други боклуци, това значи ли, че са върха на сладоледа?
RPC и LMC за цените си са чукове в ценовия клас. Остави фасадите. За тая цена по-добро само к2у ако си от Пловдив. Лично мнение.
Цитат:
rosswen
дилема, това звучи малко като вица: "Абе тия Ферарита стават ли за нещо, гледам, че много не ги карат?"
:oleОбаче,когато човек е лаик търси всевъзможни начини да се ориентира в материята.
Начина е само един - четене и "пресяване" , ако си тръгнал да задълбаваш :) Виж и Панасониците - имат нисък минимум никак немаловажен фактор за някои.
Като стана дума за RPC 35, може ли някой да каже защо няма 25-ца. Гледам, че има 25RPB, това не е ли по-стар модел или различно означение на същата?