Страница 145 от 145 ПърваПърва ... 95135143144145
Резултати от 2,161 до 2,169 от общо 2169
Like Tree1866Одобрявам

Консумация на климатизатор - реална консумация засечена от технически уред.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Отговор: Консумация на климатизатор - реална консумация засечена от технически уред.

Цитат Първоначално публикувано от Genadi80 Виж публикацията
    ….Първоначално бях пуснал само MHI-то после пуснах и другите две машини че на 8-я етаж една машина трудно смогва.....
    Мм…, да. Не само на осмия . И аз почнах с по една машина на етаж, но сега са 3 на първи и 2 на втори че се нетрае.
    Пускат се около обяд и се спират към полунощ за проветряване. Чак тогава пада под 24-5С.
    Моментна нямам, но от приложението на Дайкина 35/50 в хола излиза това за около 12 часа работа.

Хич не е зле, настроен на 25С.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  

3. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Отговор: Консумация на климатизатор - реална консумация засечена от технически уред.

Здравейте отново.Днес реших MHI-то да не го спирам въобще от както съм го пуснал снощи преди лягане,задаох му 27 градуса и втора степен на вентилатор ,сутринта след едночасово проветряване без да се спира машината към 7:00 го оставих на 25 градуса и трета степен на вент.В момента крета на около 335 вата при външна около 36 градуса като слънцето напича хола здраво отвън.За почти 13 часа работа е излапал малко под 2kw ток.

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2024

Това е при мен към момента. 41 гр. на сянка е навън. Вътре, както обикновено - 25 гр. Аз не изключвам климатиците, единствено при чистене на филтрите
    Може ли да познаете коя графика е за KGTE и коя за ZSX?

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2022

Ляво - КГТЕ, Дясно - ЗСХ.

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2024

Цитат Първоначално публикувано от HRS9 Виж публикацията
    Ляво - КГТЕ, Дясно - ЗСХ.
    Видя, че му търся заместник, нали, признай си?
    В момента разликата се вдигна дори още малко и е около 100 вата отгоре в полза на ZSX. Дори на родителите ми, които не са от хората, които забелязвам много детайлите, им направи впечатление разликата в температурите в двете помещения.

7. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Разхлади се
    20250726_192047.jpgScreenshot_20250726_192924_Smart Life.jpg
    Задание 26,че бебето смени малко стаята.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2022

Цитат Първоначално публикувано от Blago94 Виж публикацията
    Видя, че му търся заместник, нали, признай си?
    .
    Не, просто заложих на най-простата логика: Последователността на изписване на моделите е в пряка зависимост от разположението на графиките и по-конкретно КГТ изписан първо, респективно лява графика, ЗСХ изписан на второ място, респективно дясна графика.
    Blago94 одобрява това.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Привет,искам да попитам следното понеже не успях да намеря информация из темата(а и в предишната за разхода на климатизатор).
    Като нов собственик на Midea,в мобилното приложение Smart Home което ползволява дистанционен мониторинг и достъп имам секция Energy Dashboard,която би трябвало да показва изразходваното количество електроенеергия и съответно колко струва това.За да показва обаче тези параметри, се изисква предварителна настройка предполагам - аз влизам уж в настройки но нещо не мога да се оправя къде какво се пише.Може ли някой да ми помогне,че гледам хората които пишат тук са предимно с японски климатици.
    Не виждам никой с Midea да си показва данните?

Предварително благодаря!

11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2024

Днес забелязах нещо интересно у 20 ZSX-WB
    Макар трудно да се забелязва, че работи, успях да усетя, че външното тяло вдигна оборотите. Погледнах в приложението и видях, че консумацията в даден момент стигна 550 вата. Така се задържа около 1-2 минути, след което започна да пада. Най-ниската консумация, която успях да хвана, бе малко под 76 вата. Иначе цял ден се върти около 100-ина вата. Днес навън е едва 18/19 гр. със силен дъжд.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 145 от 145 ПърваПърва ... 95135143144145

Подобни теми

1. Най добър уред за отчитане на консумация на климатик през wi-fi
    От ^Rokera^ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 87
    Последно: 23-04-22, 02:57
  2. Преоразмеряване на отоплителен уред-има ли по-голяма консумация
    От injenercheto във форум Електрическо отопление
    Отговори: 4
    Последно: 17-05-13, 22:30
  3. Реална консумация на минимум топлоотдаване
    От pilot във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 20
    Последно: 11-05-12, 00:57
  4. Консумация на 40'' LCD
    От mitakata във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 09-01-11, 20:31
  5. консумация на PC
    От etg във форум Общ - хардуер
    Отговори: 8
    Последно: 22-01-02, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе