Аз предлагам, последните мнения, които нямат общо с темата, да бъдат изтрити.
Аз предлагам, последните мнения, които нямат общо с темата, да бъдат изтрити.
Мойте дърва TSWF работят на тия ватове при тази 14-15 градуса температура хахахаах когато Хитака ти или Мидейката изкарат такава графика на +6 градуса тогава ми говори за ватове аман от разбирачи
Хитака знаеш ли колко такива пръчки е заровил ,и още колко ще зарови я коментирай нещо за гаранцията на цепеницата в другата тема ,че само бисери там .. все пак 60 месеца не са малко
Като стана дума за минимуми, от днес на tswf. Външна 12 градуса ,настроен на 22 подържа 160вата консумация ,като за кратко я е свалил на 141 вата
При +12 външна, този "мерцедес" на цепениците изглежда като Дайкин Перфера.
А при мен днес консумация 0 W при стайна температура 21° (изключен климатик )
35ZSX-W при външна 28-30гр и задание 25гр., в 45м2.
Този пост е редактиран от rosswen; 12-06-24 в 19:55.
TSWF
Много интересна работа на Toshibra ras-402 EDR , монтиран в хол 29 квадрата , къща санирана 2-ри етаж ,картон с вата вътре .Имам е от близо месец , в момента вън е към 40 градуса вътре е настроен на 25 градуса развърта до 480W подържа този косумаци и след определено време минава в OFF режим .Термометъра е на срещуположната стена (около 7 метра ) показва 24,8 градуса .Когато отвън започнат да падат градусите след 17:00 ,бута ватовете 300-200-100 и т.н и вечер пада до 60 W. , но защо в пика на жегата подържа 480 W и минава в офф - он .Да не са му малко квадратите ? Или ,че го държим на 25 градуса ? Или помещението е доста изолирано, и при достигане на заданието изключва ?
Този пост е редактиран от nanizealot; 14-07-24 в 17:30.
НЕ познавам модела, но доста от климатиците си вдигат минимума когато навън е горещо.
Та предполагам, че при тези температури това му е минимума
Модела е черешката на тортата , на Тошиба (Чистокръвен Японец ), мога да ти дам инфо ,но не искам да разводнявам темата .
Този пост е редактиран от nanizealot; 14-07-24 в 17:37.
Явно е с голям компресор и като си качи минимума скача на голяма консумация и преохлажда помещението. Знаеш ли модела на компресора?
DA136A1FD-30N
Работно напрежение: 200V
Хладилен агент: R410A
Страна произход:Thailand
Параметри на климатизатора при 35°C външна температура (27° в помещението):
Охлаждаща мощност: 4.0 kW (0.2 ~ 5.4), 13652 BTU (683 ~ 18430)
Консумирана електроенергия: 1020 W (55 ~ 1700)
Параметри на климатизатора при 7°С външна температура (20° в помещението):
Отоплителна мощност: 5.0 kW (0.2 ~ 11.5), 17065 BTU (683 ~ 39250)
Консумирана електроенергия: 1040 W (55 ~ 3650)
Параметри на климатизатора при 2°С външна температура (20° в помещението):
Отоплителна мощност: 8.3 kW, 28238 BTU
Консумирана електроенергия: 3230 W
APF: 6.3 (целогодишна ефективност на енергийно потребление
Допълнителни функции:
- Гласов контрол - управление на климатизатора, чрез гласови команди;
- Plasmaion система - ефективно отстраняване на миризми, дим, прах, алергени и всякакви други замърсявания, намалява токсичността на въздуха и осигурява здравословна среда на живот;
- Автоматизирана система за почистване на въздушните филтри - филтрите се почистват чрез система и замърсяванията се събират в контейнер;
- Мултимонитор - пълна информация на параметрите на въздуха в помещението, извън него и за работата на климатизатора;
Първите ми впечатления - тежко и голямо вътрешно тяло - което е нормално като се има предвид параметрите на модела. Същото важи и за външното тяло - 1100W компресор, 41 kg, двоен топлообменник, 1340 gr хладилен агент.
Това е цитат от темата на Aleksandars
- - - - - - - - - -
В момента 19:36 часа ,Вън 35 градуса ,вътре 25 градуса зададени, консумация 65 W и си крета .
Вдига си минимума, като повечето климатици.