Първоначално публикувано от
Данкоу Прав си там е неотваряема част. Само средният прозорец се отваря, но ме притеснява как ще изглежда така като влиза в прозореца, а и не знам какво имаш предвид "полянка", вероятно някакъв вид подложка. Иначе там му е много добро място за климатика принципно.
Един приятел обаче ми даде следния съвет. Шкафът, който е от дясната страна на стената и който ще бъде вграден по високо на стената да го монтирам точно до ръба на стената. По този начин късата част на шкафа, която е точно 30 см ще удължи самата част от стената до терасата, където също ви казах, че разстоянието е 71 см. Така това разстояние ще стане 101 см и ще мога спокойно да монтирам там стенен климатик като една част от него ще се опира фактически в страничната част на шкафа. Е визуално може би пак няма да е най-красивото нещо на света, но... няма пълно щастие. В такъв случай директно ще се насоча към Мицубиши или Фуджитцу, тъй като онова Грий колкото и да ми хареса, то беше основно заради функцията с фотоокото, но тя става излишна. Така климатика вече ще бъде насочен към кухненската част на стаята, а не към дивана.