И двата ще свършат работа, Митсубишито евентуално може да е по-незабележимо като работа.
И двата ще свършат работа, Митсубишито евентуално може да е по-незабележимо като работа.
Благодаря за включването. Интересно, че като модел ми предлагат същото Мицу,но го няма това W2 Premium в края. Дали е същият модел?
От друга страна пък, Фуджицу е хиперинвертор, но не знам това дали е предимство в случая.
Този пост е редактиран от onogondur; 01-09-21 в 21:21.
Защото някой така го е написал някъде...![]()
Някой да има идея защо цените на МХИ стават все по ниски, МХИ SRK 25ZSX-W / SRC 25ZSX-W за 2250лв с монтаж и 2100лв за SRK 20ZSX-W / SRC 20ZSX-W пак с монтаж. Да не би да излиза нов модел нещо. 7-цата мисля да я бодна в 12м2 добре изолиран кенеф, и не знам ако е в режим ECO през ноща да не оффи много а и през деня де , признавам много не ми стана ясно с тази функция,дават го да намаля доста оборотите на турбината и компресора. През деня (сутрин до лягане) ще помага на една 28-ца в хола 33м2 пак добре изолирана, та през деня вента може и на макс да е . Иначе 9-ката ще е в среден апартамент подбалкана(там температурите са винаги 3-5 по ниски от ПЛДВ),панел, двоен стъклопакет и една външна стена,комшиите помагат и около 18м2- 46м3.
Здравейте,
Аз се обръщам с въпрос относно избор на подходящ климатик и при налични следните обстоятелства:
За отопление на хол (то е едно помещение: хол + кухня – и има електрическите уреди от кухнята + телевизор).
Намира се в жилищно помещение (апартамент на 2ри етаж) - 33 м² и 78 м³.
Става дума за град София при обичайни температури достигащи до минус 15.
Изложението е южно – другите стени са вътрешни. Прозорците (6 квадрата площ) са с алуминиева двукамерна дограма. Няма външна или вътрешна изолация.
Желаната температура би била 22, 23 градуса.
Бюджетът, който сме определили е около 2к с монтаж.
Благодаря предварително!
Определено 20ZSX не е за такава стая. 20ZS е по-подходящ, но дори и той ще идва мощен.