Случва се нещо, но какво точно. Моите всичките Shelly-та работят без проблем, локално и с облак.
Миналата седмица ресетвах Shelly1 през локалното меню, нямаше никакъв проблем...
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Ново устройство,
- - - - - - - - - -
Купи си ново устройство.
От локалното IP, спри достъпа до облака и му дай ресет от менюто.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
И това пробвах, ама ще пробвам пак.
Гледам в коментарите на приложението в Гугъл Плей, има доста подобни оплаквания.
Интересно е, че изчезна изведнъж без дори да съм бъзикал по настройкире на конкретното реле.
Явно бъга е в приложението и то доста отдавна.
Жалко, че Броудлинк спряха SP3S. Нямат аналог за момента.
Ако не оправят този бъг Шели устройството ми става неизползваемо.
Добре, че е ХА. Иначе както каза миланов, трябва да го изхвърля и да си купя ново.
На съпорт раздела в сайта на Шели, не намерих място където да споделя за проблема и да получа съответно някаква помощ от тях.
Не съм вкъщи в 5 се прибирам ако ти е удобно ще ти дам достъп.
Касапе, как се трие акаунт?
- - - - - - - - - -
Намерих от къде се трие акаунта. Ще пробвам и така.
Да намерих го. Благодаря.
Ще пробвам довечера да добавя релетата.
Пробвай с начина на Kasap, ако не стане ще ми дадеш достъп. Пръво ресетни устройствата и след това изтрй клауд акаунта.
След като устройствата са ресетнати, ги добави от приложението от Add Device (добавяне на устройство), което се намира в Settings (настройки).
Оттам ще го закачиш към локалната мрежа и след това към клауда. Не го закачай първо към локалната и после да го мъчиш към клауд, по този начин аз имах проблеми декември месец.
Как става закачането на устройство първо към локалната мрежа? Аз до сега все през приложението съм ги добавял.
Закачаш телефона към HotSpot-та който устройството прави, след като го включиш. Влизаш в локалния UI с 192.168.1.33 мисял беше. Оттам настройки за интернет и нагласяш твоята WiFi мрежа. Запаметяваш и после трябва да разбереш кое е локалното IP на шелито.
Както казах и по рано, имах проблем с няклко устройства и добавянето им към клауда на Шели по този начин. Може вече да е решен проблема.