Според мен зимата ще се образува ледена висулка и отново ще запуши отвора (гърлото) на фунията. Идеята според мен, е че отвора трябва да е по широк.
Според мен зимата ще се образува ледена висулка и отново ще запуши отвора (гърлото) на фунията. Идеята според мен, е че отвора трябва да е по широк.
Момчета,не се опитвайте да откривате топлата вода.Както бях писал по-горе вземате тръба ПВЦ ф16мм,малко силикон за прикрепване и скоби ,ако искате да правите разни чупки и конфигурации.Ако сте в район с преобладаващ силен вятър,купувате и едих подгревател за хладилник,монтирате го в тръбата и си карате зимата без грижи.
Това някога правил ли си го? Преди да го предлагаш се опитай поне конструктивно да си го представиш! И тоя нагревател за хладилник под напрежение 220V потопен във водата.... чиста проба самоубийство.Първоначално публикувано от criss
Lupus,виждал ли си какво представлява нагревател за хладилник, как е устроен и къде се монтира стандартно в хладилниците?До сега доста хора трябваше да са изтръпнали -да ама не.А дали съм го правил - не съм в този форум да си правя майтап с хората,просто се опитвам да помогна.