Въпросът винаги може да се извърти. Колегите също посещават клиенти по домовете, също дават гаранция, лично по мое мнение вършат по-специфична работа, изискваща повече знания и са далеч от цитираните по-горе тарифи. Средно взимат по 12лв на посещение + 12-15лв на час работа.
Като след това си почистват - тук някой нахалник беше споменал, че това не му влизало в работата.
Както и да е - защо теоретизираме?
Имах проста молба - направете разбивка - кое колко струва при един монтаж, колко отиват за материали, колко за работа, каква е надницата на монтажника и каква е печалбата на фирмата и тогава ще имаме основа, която да дискутираме.
При всички положения, трудът в последните години в България стана високо надценен, услугите не са качествени, отношението на тези, които ги предлагат не е на висота, което е обусловено най-вече от ниското ниво на образование. Не визирам конкретно само коментираната сфера естествено.
Не може монтажник с основно образование, неможещ да върже две приказки да идва в дома ми, да взима надница 40лв на час, да се държи надменно и да ми обяснява как аз трябва да почистя боклука, който е направил след него, щото видиш ли не му влизало в работата...
Тоест, не се изказах правилно - явно може, но според мен не е правилно.