2 mm неръждаема стомана, широчина на профила 5 см и дължина на рамото 55 см. Лазерно рязана.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
2 mm неръждаема стомана, широчина на профила 5 см и дължина на рамото 55 см. Лазерно рязана.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Как ги правят тези от неръждавейката, двете рамена заварени ли са или са раздвижни (могат да се прибират ако няма поставено тяло)?
Евентуално някакъв линк към описания продукт, може и на л.с. ако нарушаваме правилата.
Ето го и климатичето, засега работи супер и от монтажа съм доволен. Единствено ми направи впечатление тази нощ, оставих го да работи като си лягах и към 5-6 се събудих от жега. Беше се изключил. Не знам дали температурата е била под зададената, но на мен ми беше топло. Махнах авто режима и си задуха хладно без проблем. Има ли подобна функция да се изключва? По принцип съм съмнанбул, та може ако ми е било студено да съм го спрял аз, но си мисля че авто режима си беше включен сутринта а клапите затворени. Понякога чувам шум от тръбите, но като цяло е супер тих. Разбира се че работи, само ако включи на по-високи мощности. Ще сложа и по детаилни снимки, само да се прибера по светло.
За колегите които се притесниха за дренажа. Факт е че можах да го измисля засега... Говорих с съседите, няма проблем с тях, но си мисля да го прибера. На прозореца жената ще гледа някви цветя, ще го сложа да ги дави, без тя да види
Защо външното тяло не го сложихте там където излиза тръбния път ? Така нямаше да има нужда от pvc канала
Или на отопление (слънчице) или на охлаждане (снежинка). Автото сменя охлаждане с отопление автоматично и примерно сутрин като е хладно ще отоплява, а след обяд като напече ще охлажда. Това е ако си в бунгало/фургон иначе няма много смисъл за нормална къща.
Тръбния път се навива зад външното тяло и няма грижи....
Много е хубаво браво. Лятото на режим охлаждане и авто вентилатор, а зимата на режим отопление и пак на авто вентилатор. Със здраве!
Хубав е монтажа, единствената ми забележка към фирмата поела монтажа са огромните рекламни стикери по външното тяло.
И аз се чудя как си позволяват да слагат разни рекламни лепенки по външните тела. Все пак климатикът е частна собственост. Не бих допуснал подобно своеволие на моя вещ. Виж, ако си плащат за рекламата може и да си помисля...
Някои хора не им пречат стикерите. Въпрос на вкус. Мен лично ме дразнят де.
Важното е да си вършат работата климите! А че има стикер не е толкова важно. И моя има, но след като съм доволен от климатика и монтажниците, нека си има! Не ми пречи!