Белите са испански, за тези пари са прекрасни.
Белите са испански, за тези пари са прекрасни.
Антивибрационни тампони
преди време поръчах от тези и се нацепиха много бързо, на единя климатик ги намазах с грес и се позапазиха мисля. Може да ги сменя от тези белитещом са качествени
ее испански белгийски няма ли нещо по екзотично кубински мадагаскарски .. всичко е китай не вярвайте на надписи .. то и нокрия е японскав белгия е 2000 евра средната заплата точно по 3 лв ще дойдат тия тампони в Бг вЕрвайте ми ..
Може да са поръчани от белгийска фирма, но да са правени в Китай. Това има голямо значение, за кой пазар са предназначени. Друго е, че това със заплатата е абсолютен нонсенс. Да не ги правят на ръка тези тампони, или да имат някаква висока добавена стойност, че да струват по 12 лева парчето... 3 лева си е абсолютно ОК.
Тампоните дойдоха. Поръчах червени, защото в сайта, от който пазарувах, белите бяха дадени до 25кг на тампон. За червените дават до 60кг. Моите са испански.
IMAG0412.jpg
Аз си купих от белите изглеждат качествени наистина, ще сменя старите, които се нацепиха много бързо. Мисля, че тези ще изкарат доста време.
http://www.extenda.hu/data/media/upl..._INDUSTRIA.pdf наистина са испански
Този пост е редактиран от mystikalrs; 17-12-13 в 21:30.
Може да ги увиете със алуминиево тиксо. Аз моите ги напръсках със метализе боя имитираща хром.Беше ми излишна, а и нямах алуминиево фолио.
Според мен така ще имат по-голяма защита лятото от напичане/нагряване и от УВ лъчите.
От гледна точка на безопасността, кои са по-добре - с прекъсната или без прекъсната връзка? Сега съм на Генерала с непрекъсната връзка, доста е тих, но аз не го мъча. Преди беше без тампони и се гърчеше на високи градуси - дрънчеше като трактор. Сега на Гри-то искам да сложа тампони, понеже се чува един "бръм" през стената, и се чудя - ако са с прекъсната връзка, трябва да ги сменям по-често, защото ако се нацепят, климатика полита?! А ако са с непрекъсната, все пак ги държи и болт? Няма ли да омекотят шума поне малко последните?
За алуминиевото фолио - май наистина ще е добре; а и климатика ще има вид на джентълмен с лъскави обуща![]()
Това с непрекънатата връзка, но то не е тампон, просто шпилка обвита в гума. Върши същата работа и като шпилка необвита в гума.![]()
айде да ги изям...........слагането на тампони има две причини
1.пари от клиента
2.лош монтаж.
Кой ще изядеш не знам ама, някога виждал ли си и налагало ли ти си е да ползваш тампони за климатик.Май НЕ.Това което си писал е НЕ ВЯРНО.
Явно го чуваш като размразява-тогава компресора е по-шумен!
Вързал си снопа с тръбите към стойките! ...Да не се предава брума по тях,макар че не ми се вярва,заради изолацията,в която са!
Но можеш да сложиш нещо меко помежду им!
Гайките на тампоните да не би да са презатегнати и да ги втвърдяват!?
Успех,колега! :rolleyes: ....а вътре почна ли вече да потраква(втулката отляво)![]()
Този пост е редактиран от karambam; 06-01-14 в 00:01.