Благодаря на всички.Има ефект, не 100 процентов но поне толкова добър доколкото да не се будим след като заспим.
Благодаря на всички.Има ефект, не 100 процентов но поне толкова добър доколкото да не се будим след като заспим.
Ами май и аз лека полека вече съм "за" и то по простата причина, че шума отвън започва да се увеличава с всяка изминала година. При мен все още не е постоянен и е основно при високите обороти. Да пробваме, ще видим и ще пишем за ефекта.
Ако някой от Русе си е купил някакви читави тампони да пише на лични.....................
................ а това с изчисляването на честотите на тампоните ме накефи, ама максимално, наистина.
Аре и от мен нещо.Вземате слушалката от домофона, свързвате я към някой усилвател
който ви е под ръка.На изхода свързвате честотомер(мултиметър) и вече знаета на каква
честота трепери климатика, жена/приятелка.Пиете една ракия с мисълта, че вече никакво
треперене не може да ви убегне.
Какви тампони са по-подходящи за 12-ка около 30 кг:
- малки- ширина и височина по около 2-3 см
ИЛИ
- големи- ширина и височина по около 5-6 см
(на форма са едни и същи, нещо такова )
Чета, че се препоръчват малките. На мен ми се струва, че големите ще вършат по-добра работа.
Сложи, да ти е мирна главата! Такива с прекъснат болт и не много твърди,че в-то тяло си е lecо!
Каква е средната цена за монтаж на тампони ?
Имайте на предвид че гумата се напуква след някоя година и тампоните се късат. Казвам ви това защото ходих да оправям един климатик паднал от стоиките заради скъсани тампони собственика не помни от кога са сложени тампоните.
Колегата е прав - независимо какви са тампоните, добре е да се сменят през определено време (зависи от атмосферните условия на които е изложена машината).
Е,все пак трябва да има някакви ориентировъчни години!?...Колко е това време Сашо?
Колегата Велев онзи ден каза, че е бил на адрес за паднало тяло от прегоряли тампони. За това, когато клиента иска тампони ми подписва протокол, че отговорността и грижата за тяхната цялост е негова, и е запознат с рисковете.
... Колкото до срока на годност, то зависи много от самите тампони. Материала, дали ги пече пряко слънце. Предполагам едни с едни няма равни. Трябва контрол.
Сложил съм едни белгийски червени.Външното "гледа" към изток.Има още една "подробност" -боядисах ги със спрей цвят "хром металик" за да отрязяват повече слънчевите лъчи лятото...
Можеше да сложа и алуминиево тиксо, но не го намерих.
Нямат нищо общо с китайските на които металните части се отлепят с ръка от гумената част.
Ако след 3-4 години още съм собственик на този апартамент ще пиша какво е състоянито им и има ли нужда от подмяна ...
Няма ли на пазара полиуретанови тампони?
Има тампони, има проблеми. Няма тампони, няма проблеми.
тампончетата вършат работа за определени машини като мойто фуджицу което като се понапъне и аха да излети откакто му сложих не го чувам вътре вече са на 2 г не са мръднали а имам и резервни