Благодаря на всички.Има ефект, не 100 процентов но поне толкова добър доколкото да не се будим след като заспим.![]()
Благодаря на всички.Има ефект, не 100 процентов но поне толкова добър доколкото да не се будим след като заспим.![]()
Ами май и аз лека полека вече съм "за" и то по простата причина, че шума отвън започва да се увеличава с всяка изминала година. При мен все още не е постоянен и е основно при високите обороти. Да пробваме, ще видим и ще пишем за ефекта.
Ако някой от Русе си е купил някакви читави тампони да пише на лични.....................
................ а това с изчисляването на честотите на тампоните ме накефи, ама максимално, наистина.
Аре и от мен нещо.Вземате слушалката от домофона, свързвате я към някой усилвател
който ви е под ръка.На изхода свързвате честотомер(мултиметър) и вече знаета на каква
честота трепери климатика, жена/приятелка.Пиете една ракия с мисълта, че вече никакво
треперене не може да ви убегне.
Какви тампони са по-подходящи за 12-ка около 30 кг:
- малки- ширина и височина по около 2-3 см
ИЛИ
- големи- ширина и височина по около 5-6 см
(на форма са едни и същи, нещо такова )
Чета, че се препоръчват малките. На мен ми се струва, че големите ще вършат по-добра работа.
Сложи, да ти е мирна главата! Такива с прекъснат болт и не много твърди,че в-то тяло си е lecо!
Каква е средната цена за монтаж на тампони ?
Имайте на предвид че гумата се напуква след някоя година и тампоните се късат. Казвам ви това защото ходих да оправям един климатик паднал от стоиките заради скъсани тампони собственика не помни от кога са сложени тампоните.
Колегата е прав - независимо какви са тампоните, добре е да се сменят през определено време (зависи от атмосферните условия на които е изложена машината).
Е,все пак трябва да има някакви ориентировъчни години!?...Колко е това време Сашо?
Колегата Велев онзи ден каза, че е бил на адрес за паднало тяло от прегоряли тампони. За това, когато клиента иска тампони ми подписва протокол, че отговорността и грижата за тяхната цялост е негова, и е запознат с рисковете.
... Колкото до срока на годност, то зависи много от самите тампони. Материала, дали ги пече пряко слънце. Предполагам едни с едни няма равни. Трябва контрол.
Сложил съм едни белгийски червени.Външното "гледа" към изток.Има още една "подробност" -боядисах ги със спрей цвят "хром металик" за да отрязяват повече слънчевите лъчи лятото...
Можеше да сложа и алуминиево тиксо, но не го намерих.
Нямат нищо общо с китайските на които металните части се отлепят с ръка от гумената част.
Ако след 3-4 години още съм собственик на този апартамент ще пиша какво е състоянито им и има ли нужда от подмяна ...
Няма ли на пазара полиуретанови тампони?
Има тампони, има проблеми. Няма тампони, няма проблеми.![]()
тампончетата вършат работа за определени машини като мойто фуджицу което като се понапъне и аха да излетиоткакто му сложих не го чувам вътре вече са на 2 г не са мръднали а имам и резервни