а "часовниците" за вакумиране/зареждане и маркучите - колко парички могат да се намерят?
а "часовниците" за вакумиране/зареждане и маркучите - колко парички могат да се намерят?
Блок-манометри гледах във варна клима по 75 лв. заедно с три маркуча.
За да използваш подобен инструмент, трябва да си наясно до какъв момент на затягане (необходимо натоварване) е необходим за съответния диаметър медна тръба. Ти наясно ли си?Първоначално публикувано от aimilios
не е ли така - и само "препрограмираш компютъра на ключа" - предполагам се завъртаПървоначално публикувано от aimilios
, ключа да "изкючи" на необходимите нютони от упътването?
Господа забравихте една марка която кара клиента да се подмокри... HILTI - всичко останало е без значение защото клиента не знае за какво служи но HILTI - дава престиж .... ( след този пост очаквам или санкция от модератор или обаждане от маркетинга на хилти)
самият ключ си има скала и той се регулира , магазин във варна където мога да го намеря някой може ли да каже?
Динамометричен ключ трябва да има в ротенбергер ама дали има ротенбергер във Варна е друг въпрос....
И във всеки магазин за автосервизно оборудване. Ама чакаш ли да определиш усилието за затягане с такъв инструмент а не може да го усетиш с обикновен ключ на ръка...сбъркал си професията и тази работа не е за теб![]()
никога не съм затягал гайки на климатик , как очакваш да усетиш нещо което е непознато за теб? това не ми е професията а нея си я ' усещам' доста добре..Първоначално публикувано от milenjs
смело стягаш до скъсване и връщаш четвъртПървоначално публикувано от aimilios
![]()
Ми пробваш няколко пъти докато свикнеш.Само внимавай с тънката тръба /6-цата/,че непонася напън.С малко практика се свиква.Успех!!!
така е практика се иска , със една гайка ли няма да се справя да не правя операция на сърце?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321711932[/time]_________________________________________________
каква помпа трябва да имам , че да се справи , какви параметри да има ? едностъпална , двустапална ?не намерих такава дето работи със 27 литра във мин. намерих със 54 , това значи ли , че е по мощна?Първоначално публикувано от aimilios