Ти тези инструменти за да монтираш твоя климатик ли ги взимаш?
Ти тези инструменти за да монтираш твоя климатик ли ги взимаш?
Сериозно ли бе колега?Ай сиктир ти ма уби.![]()
Човека е на принципа на поговорката (като знам какъв съм инженер как да ида на доктор)
Каквато и помпа да вземеш щом е за битов климатик ще ти свърши работа.
едностапална става ли , че после няма кво да я правя?![]()
За динамомертичния ключ..........., че " куй туй нещу", не съм виждал нито пък съм чувал нчкой да работи с подобен ключ, при монтаж на климатици.Въпрос на усет е,и някои трикове които няма да те подведат.
я ги сподели със нас , че да икономисаме някой лев...Първоначално публикувано от ya
Става да.Първоначално публикувано от aimilios
ок, до какви показатели да го обезвъздоша или да засека 15мин. 10 почивка и после 15 мин. като следя да не се мести стрелката?
То и на усет може, но когато работиш за себе си и носиш кръста на гаранцията като ти се случи да заредиш една голяма машина с 2-3 кила фреон ще си на загуба от монтажа. Така че аз не признавам големи разбирачи дето с една отверка и два ключа били спецове и не са им нужни други инструменти.
Инструмента е към 250лв. без фреон, кантар и заваръчни инструменти.
Каква е идеята на гимнастиката?
250лв е само едната ми бургия за голямата машина.
идеята е да се обезвъздошат по качествен начин.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321725600[/time]_________________________________________________
ехе каква е тая бургия , златна ти ме караш да си мисля , че 'машината ' е 20 000 лв.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321725698[/time]_________________________________________________
фреон , кантар , заварки няма да има.. конуси и вакумиране само.Първоначално публикувано от vankoto