Това е най-тъпата ирония която някой някога е изразявал.
Освен инструмента, ще трябва да "видиш" и времето което ще ти трябва "да похарчиш".
Че малко са "навитаците" да си похарчат част от живота вместо за дискотеки, чалга клубове и кръчми за образование.
Това сравнение което си направил между съдов хирург и монтажник е най-нелепото сравнение което някога съм виждал някой да прави.За монтажник давам максимум 6 месеца ако има кой да ме обучи, но за съдов хирург и 9 години ще са ми малко.
Отделен въпрос е че за монтажници се класира куцо, кьораво и сакато едвам изплюто да завърши от системата на средното образование с мотивацията "да земам по някой лев за пиене по кръчмите да има", а за съдов хирург иска силна мотивация да пробиеш на изпитите и да се класираш и след това най-малко 9 години обучение и последващата го спецализация и тясна специализация за да станеш завършен специалист ...
За монтажник става и някой едва завършил, но такива за съдови хирурзи не стават, защото нямат данните...
Отгоре на всичко част от пичлеметата -монтажници демонстрират завидно самочувствие, все едно наистина са съдови хирурзи.
За съжаление макар преди да подхождах с известни резерви към тези статии http://e-vestnik.bg/8710/za-balgarina-iz-foruma/ линкнати от Аруба_мен сега си мисля, че лекаря който е писал е напълно прав...
Само в Бг може да се сравнява труда и професията на лекаря с плочкаджията или с монтажника на климатици...