Страница 7 от 13 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 184

Отново въпрос свързан с монтажа и избора на климатик

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2009

Re:Отново въпрос свързан с монтажа и избора на климатик

...max, тая дупка от втората снимка не е ли 'изкопана' много ниско?

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2012

Врътнах малко конуси но нещо не ми харесват как стават ! Те си стават но не стават перфектни ! Незнам как да го обясня ! От едната страна се разчекват малко повече !Иначе диската си е оразмерена за съответните тръби и си има "фаска" и като конуса се разчекне по фаската и е готов !

4. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

С дъска за 20лв какво да очакваш да направи. Конуса е ужасен ще търсиш после колеги за зареждане ама ще трябва и да се демонтира и сметката няма да ти излезе вярна.

5. Member
    Тук е от
    May 2012

Ееее така си мислех че ще стане ама пробвао още 6 конуса ама така си стават наравномерно !! Е ся дъска от 50лв ли ще трябва да купувам Има ли някой от Пловдив дето може да ми направи 4 качесвени конуса - срещу заплащане разбира се :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

6. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Дано да има, ама надали .При толкова "тънене" ... ще е добре да се намери някой дори за монтаж ...

Не го казвам с лоши чувства(и аз от време на време се пробвам любителската за някой работи, обаче когато става въпрос за техника която ми струва повече от 50-на лева си търся специалист), но като си започнал давай докрай с опитите или поне предложи цена за конусите .

П.П. Ако приемаш съвети от доброжелател, без да си поискал такива, то: Окачи "покупката" си на стената, за да ти напомня винаги за това което се случва сега и се обърни към професионалист да ти монтира климатика.
    Сами по себе си, че искаш "само" да ти направи конусите означава, че нямаш голямо уважение към чуждият професионален труд.На мен в моята професионална област като са ми казвали подобни работи съм ги пращал сами да си го направят-не че нещо но така се учат да уважават професионалният труд-моят и на другите.

7. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от maxuel82
    Има ли някой от Пловдив дето може да ми направи 4 качесвени конуса - срещу заплащане разбира се :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
    То има, ама ме съмнява да се навие някой. Ако нещо (демек проблем) се случи, след това ще бъде първи заподозрян.
    Като си почнал да играеш белот го изиграй докрай, а не при първата контра да се предаваш. Продължавай със сухите тренировки и накрая ще сполучиш.
    Успех!

8.  

9. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Извнявай ама ти какво работиш?

10. Member
    Тук е от
    May 2012

Пичове ще трябва да купувам друга тръба че се оказа че тръбата на ниското е 12мм а не 10мм !

11. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Пичове ще трябва да купувам друга тръба че се оказа че тръбата на ниското е 12мм а не 10мм !
    Парите които си дал и даваш за материали можеше да ти ги приспаднат и да си платиш само за труд някъде към 80лв но да ти свършат работата а то колко време загуби и още не е монтиран климатика.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2010

maxuel82,тая дъска сигурно ти я е дал някой "приятел".

13. Member
    Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Парите които си дал и даваш за материали можеше да ти ги приспаднат и да си платиш само за труд някъде към 80лв но да ти свършат работата а то колко време загуби и още не е монтиран климатика.
    Да така е ,но незнам кой ще дойде да ми прави монаж в неделя или след 8 часа вечерта ! Освен това съм присъствал на 3 монтажа и никога не се вакуумира , а долкото ми стана ясно от прочетеното тук из форума, вакуумирането не е за подценяване!!! а като кавен на монтажника че искаш да вакуумира или ти казва че няма смизъл или ти излиза "ти като знаеш толкова много що не си го монтираш сам" парил съм се от майстори много пъти и от доста години се научих на много неща само и само да не викам майстор,не за да не плащам а,за да не преправям като майстора се "осере" разбира се това не се отнася за хората които наистина си разбират и вършат работата си с мерак ,о искам да се съгласите че има много "калпазани" дето гледат само да отбият номера и да вземат парата ,а аз съм голям кусурлия и иска всичко са е перфектно ! ! Понякога ми излиза и по-скъпо но за сметка на това ми харесва как съм си го направил !!!

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

плащаш овъртайм и си готов.но дупе да му е яко,ако не си свърши работата.аз съм лаик и с две леви и за това си плащам за всичко.пазарлъци не правя,но дам ли пари и се издънят ги гоня до дупка...............

16. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Цитат Първоначално публикувано от DUNDURMA
    плащаш овъртайм и си готов.но дупе да му е яко,ако не си свърши работата.аз съм лаик и с две леви и за това си плащам за всичко.пазарлъци не правя,но дам ли пари и се издънят ги гоня до дупка...............
    Така и трябва след като си платил за това което те са си дали цена. Ама според мен малко са такива хора защото тия дни ми подпалиха телефона за чужди климатици не охлаждащи на по година две което значи монтаж колкото да му вземем парите. А и аз вече им отказвам не мога да се занимавам с левашките изпълнения на разни калпазани. И дано повече хора разберат че качествения монтаж значи и липса на разходи за текущи ремонти и зареждания.

17. Member
    Тук е от
    May 2012

Пичове, има ли начин да не се вакуумира ? Тая гад дето щеше да ми дава инструментите сега се ослушва и само ми " бяга" и не си вдига телефона все едно ще му изям инструмента ,а съм му правил сума услуги и обеща че ще ми даде инструмент да си монтирам климатика, но нищо пак ще ми "кацне "! ! Другия вариант е да си платя ама незнам към кого да се обърна и каква е разумната цена като външното тъло съм го монтирал , дупката за тръбите е сдупчена ,стойката на вътрешното тяло е монтирана ,имам и тръбите ???

18. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Re:Отново въпрос свързан с монтажа и избора &#

Другия вариант е да си платя...
    Бе ще се върнем там откъдето тръгнахме.

Нали знаеш за Бае Ганя, дето за да го пусне дявола от дупката му рекъл или да плати 100 гроша, или да изяде кило сол, или сто тояги бой на голо. Обаче Бай Ганьо изял 900 грама сол, 90 тояги и накрая, като не могъл повече... си платил.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 13 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ в избора на положение на климатик и за монтажа
    От steffan във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 13
    Последно: 19-11-14, 21:57
  2. Технически въпрос свързан с право на рекламация
    От valdim във форум Профилактика и гаранция
    Отговори: 27
    Последно: 15-07-12, 19:36
  3. Въпрос, свързан с изкарването на звук
    От Bra1nSicK във форум Аудиотехника
    Отговори: 3
    Последно: 25-09-10, 09:58
  4. въпрос свързан с wifi ?
    От striking във форум Общ - софтуер
    Отговори: 9
    Последно: 09-08-09, 02:34
  5. Въпрос свързан с Win 2003?!
    От komando_boy във форум Windows
    Отговори: 3
    Последно: 04-05-04, 11:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе