Страница 8 от 13 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 184

Отново въпрос свързан с монтажа и избора на климатик

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Re:Отново въпрос свързан с монтажа и избора на климатик

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Бе ще се върнем там откъдето тръгнахме.

Нали знаеш за Бае Ганя, дето за да го пусне дявола от дупката му рекъл или да плати 100 гроша, или да изяде кило сол, или сто тояги бой на голо. Обаче Бай Ганьо изял 900 грама сол, 90 тояги и накрая, като не могъл повече... си платил.
    Е как ме разсмя с тази притча.
    Максел тоя климатик като гледам още малко и няма да имаш нужда то мина лятото в монтажа му

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2010

maxuel82, тоя да не е същия с дъската?!С тия приятели,врагове не ти трябват.

4. Member
    Тук е от
    May 2012

Ей това не го бях чувал ! Може ли да ми препоръчате къде да ми заредят климатика на колата в Пловдив ! Че миналата година го зареждаха ама изпусна щото на пича не му се занимаваше да надуе системата и да види дали няма пропуски ! Като я заредихме видях че от щуцерите на кондензатора изпуска по малко , върнах я обратно но майстора ми каза да карам така, няма проблем и че ще мине лятото докато изпусне фреона , така и стана но сега пак съм без фреон ,сменил съм всички о-пръстени до които имах достъп и сега трябва да се заревда с фреон старите о-прътени бяха станали квадратни

5. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Ако си сменил пръстените с каквито си намерил в железарите пак ще имаш проблеми. А пак майстора е баш маистора гледа да има клиентела и догодина.

6. Member
    Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от galinr
    maxuel82, тоя да не е същия с дъската?!С тия приятели,врагове не ти трябват.
    Същия капут !!!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1342032627[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Ако си сменил пръстените с каквито си намерил в железарите пак ще имаш проблеми. А пак майстора е баш маистора гледа да има клиентела и догодина.
    Не ,купих си цял комплект залени за фреон, щото от фирмата дето ги купих не давали по един ! ето от тук ги купих http://www.frigochem.com/cgi-bin/index.pl

7. Member Аватара на boiski
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Бургас

Re:Отново въпрос свързан с монтажа и избора н

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Бе ще се върнем там откъдето тръгнахме.

Нали знаеш за Бае Ганя, дето за да го пусне дявола от дупката му рекъл или да плати 100 гроша, или да изяде кило сол, или сто тояги бой на голо. Обаче Бай Ганьо изял 900 грама сол, 90 тояги и накрая, като не могъл повече... си платил.
    Улучи бика между рогата. По точно сравнение здраве му кажи, признавам си че разпознавам и себеси в този образ което ме накара да избухна в смях докато бучках в салата опарен от люта ракията и любопитен следях темата.

П.П Колега нали знаеш как е едно мислим друго става, те може и да са ти предложили профи. инструмент но с надеждата да не го поискаш. Ти тук споделяш планове да монтираш още 4 климатика. Всеки нормален човек си цени средствата дадени за инстромент и е нормално да му се свиди да ги раздава за общо ползване.

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2012

То само в темата съм казал че ще монтирам още климатици ! Усещам как утре ще ида и ще купя те тази конусна дъска ! Какво ще кажете за нея ??? Става ли за 4-5 монтажа ??? Тази http://www.profimashini.com/home/cat...0-ROTHENBERGER или тази http://www.frigochem.com/cgi-bin/ind...offer=50&name=Конусни дъски ??? А такова нещо дали ще ми трябва преди да навъртя конуса http://www.frigochem.com/cgi-bin/ind...33&expandable=

10. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Той човека за тези инструменти си е отделил от залъка за да ги закупи и вие искате и залъка от устата да му вземете ...

Бре кво племе се завъди

И на мен преди 1 година ми искаха "инструмент" от моята професионална област, но още в началото като не ми върнаха 1-2 и сега давам само на един човек.Та миналата година така една тарикатка искала от моят човек 2 пъти моята професионална собственост като колегата още първият път казал, че "не е негов" за да го раздава, но те нахални пробвали втори път, пък ако мине номера... като видяли че няма как и ще трябва от мен да го искат пробваха 3-ти път, но вече поради наглостта им бях набрал и изчаках да има повече хора и ги резнах ... та и те като maxuel82 "ще ми паднеш, ала-бала- портокала ..." но аз това което искат съм го събирал от 1995 година... а и ме предупредиха че тази чуждата собственост след като я получи я счита вече за своя ...

Та приятелството си е приятелство, ама сиренето е с пари ...

Или както Касапа казва-сърди се на себе си, че не си си направил сметката ...
    Сръдня спрямо други не може да има.

11. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Re:Отново въпрос свързан с монтажа и избора &#

Цитат Първоначално публикувано от justify
    Или както Касапа казва-сърди се на себе си, че не си си направил сметката ...
    Бе не съм казал такова нещо бе! Ама верно, докато да го монтира човека, те жегите минаха.
    Сега ти се замисли, ако някой терорист ти каже - дай 80лв. или ще те държа 2 месеца при +40о без климатик!
    Дали няма да му удовлетвориш исканията моментално?

12. Member
    Тук е от
    May 2012

Колкото повече се забавя с монтажа толкова по-добре ,ще спестя от тока , че аз по цял ден съм на работа а жената си е вкъщи и има да го "бичи" тоя климатик, че да е хладно а като отминат жегите няма та го включва, пък аз ще съм отбил номера че съм монтирал климатик А относно инструмента , незнам колко си е делил от залъка при условие че печалбата на монтаж е 100лв. че и повече ,неможе едни да бачкат за 25лв надница а други за 300 освен това инструмента е на фирмата има и негов но по-голямата чат му е даден от фирмата ама както и да е !!

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Цитат Първоначално публикувано от maxuel82
    Колкото повече се забавя с монтажа толкова по-добре ,ще спестя от тока , че аз по цял ден съм на работа а жената си е вкъщи и има да го "бичи" тоя климатик, че да е хладно а като отминат жегите няма та го включва, пък аз ще съм отбил номера че съм монтирал климатик А относно инструмента , незнам колко си е делил от залъка при условие че печалбата на монтаж е 100лв. че и повече ,неможе едни да бачкат за 25лв надница а други за 300 освен това инструмента е на фирмата има и негов но по-голямата чат му е даден от фирмата ама както и да е !!
    maxuel82, да попитам, ако не е тайна, ти какво работиш от сутрин до вечер?
    А и в лафа "Бе то жената не е като човека", дори да има някаква истина, е малко кофти да я държиш твоята на 40С да се пържи....

14.  

15. Member
    Тук е от
    May 2012

Сутрин излизам към 7 часа за работа и вечер се прибирам след 8-9 часа ! Шофьор съм на камион

16. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

maxuel82 сега върви 1 промоция на сервиз Мотоексперт-обслужване на автоклиматик за 49 лв със включен фреон-намирали се на Рогошко шосе № 38-поне така гласи рекламата,въртяща се из радиата.Ако тоя сервиз не ти хареса,ще ти пратя на лично тел. на 1 майстор от Кичука,на Димитър Талев е.

17. Member
    Тук е от
    Jan 2009

Отиваш и си взимаш http://www.frigocommerce.com/index.p...&rec_version=7 - 50лв.
    http://www.frigocommerce.com/index.p...rec_version=10 - 110лв.
    и си вършиш работата. Щом имаш още за монтаж ще си изкарат парите. За конусите не се връзвай толкова като става дума за нова тръба. Тренирай с различно подаване на тръбата в дъската и различно раздуване при права тръба.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от maxuel82
    Колкото повече се забавя с монтажа толкова по-добре ,ще спестя от тока , че аз по цял ден съм на работа а жената си е вкъщи и има да го "бичи" тоя климатик, че да е хладно а като отминат жегите няма та го включва, пък аз ще съм отбил номера че съм монтирал климатик
    А сигурен ли си,че жената не ходи да се хлади при съседа,докато въртиш волана!?
    Нали щеше да правиш помпа от компресор.Слагаш на смукателя кран,манометър,маркуч и си готов за подвизи.(Не подценявай жените!)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 13 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ в избора на положение на климатик и за монтажа
    От steffan във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 13
    Последно: 19-11-14, 21:57
  2. Технически въпрос свързан с право на рекламация
    От valdim във форум Профилактика и гаранция
    Отговори: 27
    Последно: 15-07-12, 19:36
  3. Въпрос, свързан с изкарването на звук
    От Bra1nSicK във форум Аудиотехника
    Отговори: 3
    Последно: 25-09-10, 09:58
  4. въпрос свързан с wifi ?
    От striking във форум Общ - софтуер
    Отговори: 9
    Последно: 09-08-09, 02:34
  5. Въпрос свързан с Win 2003?!
    От komando_boy във форум Windows
    Отговори: 3
    Последно: 04-05-04, 11:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе