Съжалявам, но не съм искал да те обидя по никакъв начин!Първоначално публикувано от MitkoS
Не си станал за резил, просто си се объркал...
Поздрави!
Съжалявам, но не съм искал да те обидя по никакъв начин!Първоначално публикувано от MitkoS
Не си станал за резил, просто си се объркал...
Поздрави!
Може и да не сме се разбрали, ама си добродушен ... и в крайна сметка, ти благодаря за това.
Поздрави и от мен.
Няма да се пречкам повече в тая тема.
Просто съм "огледало" .../вярваш ли че не съм те разбрал/Първоначално публикувано от MitkoS
Когато продаваш нещо, трябва да носиш отговорност за него!
За 20 години в този бизнес съм видял всичката помия на отношенията!
Това е една извратена война, между доставчици и клиенти!
Стоварват с ТИРове машини, О.К., добри са, качествени, ама освен да преброиш КЕШа и да оставиш будалите да се разправят, трябва и да си пишеш името под картината!
В подобни форуми се ядем, без никой да се сети да попита този, който е взел парите!
Пак ти отговарям - Ще носи, ама ако аз го допусна! Аз съм си направил сметката приятел, дали желая гаранция или искам да имам по нататъшни отношения с фирмата - за моите машинки става дума - а твоята е крива, лукав си, сега с машинка за фреон, втори път с клещи - явно не ти е много проспериращ бизнеса, както твърдиш - иначе едва ли по този елементарен начин ще се рекламираш - сега има виртуални магазини - дори не си заличил от къде ги купуваш...... щом не можеш да се ръснеш по нормалния начин и да се рекламираш тъпо! Това в някои форуми се наказва ....
П.С. Не видях и дума да продума и за ел.ниньо .... стана жалък да нападнеш човека който иска - това което е редно и му се полага срещу известна вече сума, която самия монтажник или фирма си самоопределя - но ти защити другите - мърлячи! ....Пфу!
Тук май,пак се мъти нещо,но какво ли ще се излюпи с това упорито биене по самара...
Баси, изчетох 4 страници глупости за да видя какви са цените за такова местене и нищо....