Здравейте,
Сблъсках се със следната ситуация и търся човек, който може да ми свърши работа.
Та, ситуацията: купих климатик Мидея от верига магазини за техника с безплатен монтаж, но когато дойдоха момчетата от монтажната фирма (външна за магазина)
отказаха да го монтират, понеже трябва да се монтира върху окачена фасада с плочки и вариантите са или да се свалят няколко плочки, да се режат и после да се
сложат обратно или да се монтира директно върху/през плочките. А те не са ок с демонтирането на плочките и имаха съображения за варианта да се монтира директно
върху плочките.
Разбрал съм се с магазина и ще поемат стандартен монтаж от 150 лв. ако намеря фирма, която да го монтира. Въпросът ми е, можете ли да препоръчате
хора, които могат да свършат тази работа. Изискванията ми са да може да стане този уикенд, понеже в противен случай ще врщам климатика и ще го играя
цялото нещо наново догодина.
Става въпрос за комплекс, който е в Младост 4 в София. Прикачил съм снимки на типа плочки (не на конкретното място за монтаж). А мястото за монтаж е под голям прозорец,
на който се отваря горната част, а долната не.