Това не е марката на продукта. Това са рекламни материали. И аз имам швейцарско ножче от Мерцедес.
Това не е марката на продукта. Това са рекламни материали. И аз имам швейцарско ножче от Мерцедес.
Аз най- голямо доверие имам на термометъра в колата .... интересно ,че с този на телефона полазват еднакво
![]()
Ду, жено, айде да се варкаме? Мойто е 3.0d single turbo (ама не е Ауди). Майтап! Цанков, и твоето Volvo ми се струва, че е цепеняк. [emoji16]
Тая мъгла не се маха при нас! Кога щеше да се затопля ...?
Луда работа, лепне навсякъде - ама е красиво!
Почти не се вижда през оградата. Дали няма дефрости ... ?
![]()
zxc0, същата история. После да ми обясняват как има машини с по 2-3 дефроста на сезон. В тези условия, същите тези машини ги правят по 7-8 в денонощието, че понякога и по-често.![]()
zxc0, за миг си помислих, че си снимал филтрите на вътрешното, при дефрост
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
На тая ограда и на лозата/ако не се лъжа/ просто дефрост алгоритъма е грешен затова е така)
Хвалбите с 2-та дефроста на сезон като ги чуя и ми става смешно . Все едно да се хвалиш, че пускаш чистачките на колата 2 пъти на сезон...а дъжд валяло ли е, или не, е все тая.
Тази вечер пуснах панасоника за тест, но положението стана още по-зле от сутринта. Спусна се още по-гъста мъгла, консумацията се вдигна на 1000 вата, но започна да топли яко. За два часа и половина размрази два пъти, но от дефрост алгоритъма съм много доволен, когато има мъгла и висока влажност дефроства често и чисти питата до сухо, а когато не е влажно времето изобщо не размразява.
Моята цепеница си остава "уникална"![]()
Последните дни беше много меко време тук-12-13 градуса, дъжд... Есен... Работи на номинал 750 вата и офф. Добре, че не забравя да тръгне навремеВ момента е +4 и 92% влажност -сваля на 620 вата и работи по-продължително време... Струята си остава гореща. Ако това му е логиката, ще трябва да стане -30 за да си слезе на минимума
В интерес на истината съм много доволен и е много топло. Дневно между 4-6 киловата, най -много навъртя 12 преди седмица, когато беше около 0 градуса.
П.П. Другата пръчка от Toshiba Carrier Corporationси работи "нормално" .Развърта се и се кротва на около 300 вата и при +12 и при -1 градуса.Сваля и още ако и усиля вентилатора, но това е на супертих режим 19 дб-абсолютна тишина
![]()
Този пост е редактиран от stainway; 04-12-18 в 20:36.
stainway, при твоите клими егати скуката.![]()