Хубаво де, ама пак дава наченки на побеляване.
20181205_064703.jpg
Този пост е редактиран от ccankov73; 05-12-18 в 09:12.
Тази сутрин в Пловдив зимата свърши. Пак не можах да тествам мода на панасоника
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
То не че сте имали кой знае каква зима, при нас чак днеска стана около -1 но пак ще вали сняг, предната цяла седмица мъгли и -7 -10 преди това пък сняг и -12 имаше, при сухо и -12 повече от 24 часа не беше размразявал, при мъгла и сняг си размразява като побелее. Ще има време за проверки то сега започва зимата, при мен мода работи много добре имам и отвор с ф44мм че минали зими се запушва много лесно сега си има 2-3 доста дълги шушулки, но се изтича добре, дефрости на 40мин очаквам към -18 някъде, питата трябва да стане -20, стана като nordic версия с минимум като за milanov 180 вата независомо колко е студено -10 и т.н
Този пост е редактиран от mystikalrs; 05-12-18 в 13:06.
https://www.praktiker.bg/bg/Holesaw/...BOSCH/p/492527
С тази бор корона но трябва да се внимава .
Rosswen, ползвай флекс!!! С боркорона пробиваш и тръбата долу!
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Додо, имам го това в предвид. Зная, че топлообменникът се намира горе-долу над отвора. Така или иначе, няма да перфорирам сега, а след 2 години, като изтече гаранцията. Само малкото Хеви се запушва по-бързо, в кофти условия, като от последните 3-4 дни. То прави и най-редките дефрости. Последните 2 дни работи със запушени отвори, нямаше никакви проблеми, тече отзад. Но ме дразни така.
Най-добре е с флекс с износен/малък диск или дремел.
Иначе временно положението може да се закрепи със секачки - просто се нарязва и подгъва отвора. А напролет като се подобри времето - културно с дремелчето и малко боя 3 в 1.
Аз на ЛДС-то преди години с дремела разширих и от тогава никога не се е запушвал.Работи се бавно, да не прегрява ламарината.Както каза и Венцислав, после от вътре и отдолу малко ПРОТЕКТА.Трети вариант, по- бърз и по-чист - два или три отвора със степенчато свредло Ф35.