Че някой съмнявал ли се е, какво може триото.Освен това модела на Рафаилиев не е среден или нисък клас.
Че някой съмнявал ли се е, какво може триото.Освен това модела на Рафаилиев не е среден или нисък клас.
Дайсейкая нещо взе да размръзява по често от хевито. Питата е побеляла цялата, но кой знае колко вода не изтича. Дали да не му махна онези 200 kOm. Но пък колко чернилка изтече.
Миланов, намали малко мъглата, че не се диша. Осмата врътка, леко наляво.
Спри я тази тошиба . Тя се изчисти от пъшкане в 13 града на България мръсен въздух . Да не ти пратим проверка
- - - - - - - - - -
Миланов майтапа настрани ,но ти съчувствам.
Знам какво е с калпава машина .
Предполагам ,че сега като си го “ стоплил” не работи ОН - ОФФ и по- този начин трупа повече скреж.
Когато работи ОНН- ОФФ се изчиства при ОФФ донякъде .
Аз примерно Панасоника като го пусна на тих режим ( работи около 200-250 вата) не се сеща да дефроства ( само силно заскрежен).
Когато ползвах Панасоника да топли апартамента на Ауто се зореше повече ( работеше около 500 -600вата при сегашните условия) дефростваше по- често.
Пробвал ли си го с тих режим ?
Този пост е редактиран от Rafailiev; 22-12-18 в 21:00.
Гъстата мъгла направо разказва играта на всички машини.Излизам да пуша на терасата и от всякъде се чуват течове на вода.Двете Хитачита направиха дефрост един след друг,външната е около 0 в момента.
Миланов вярно вземи врътни кранчето че тази мъгла.
Изпратено от моят LG-D855 с помощта на Tapatalk
Наистина изглежда отвратително, но и въздуха в България май е най-замърсен в ЕС...
https://airbg.info/map/#top
При мене мъгла няма. Птички чуруликат, тошибите пеят....
Не мога да отворя сайта.
Белите участъци какво визуализират?
Screenshot_20181222-214533.jpg
- - - - - - - - - -
Rafailiev, 25zm-s работи от седмица на 430W, без да изключва и заскрежава по трудно и размръзява по рядко. Сега външната е 0°.
Нищо не визуализират -там просто няма измервателни уреди, които да предават данни (предполагам).
https://airbg.info/map/
И тук една мъгла . Преди малко фуджака направи и той един дефрост.
Обаче беше някакъв як. Дефроства сигурно 15 минути.
Чидя се дали да пусна Панасоника да му помогне малко.
Че хайвана на 2 степен го мъча да топли навсякъде.
За момента не се предава. В хола 24.5 в другите 2 спални 24 спалнята до хола.
Детска 23.5 . За сега ми харесв
Пана-та си заслужи почивката. Колко време го гърчих хайванчето да топли вместо тошибата.
Жената преди малко беше напънала нокрията на 28 , че щеше да къпе бебето .
Направо полудя . Вдигна до 2.3 киловата и бълваше жега както само фуджака може.
Тази вечер ще си легна при паната да ме стопли . Да си спомня старото време.
В София, около -0,5С, мъглата леко се пораздигна - вижда се на 150-ина метра, въздухът е отврат (в района на Руски паметник) - хол с лоджия - около 30м2/68м3, вътрешен ЕПК апартамент с пвц дограма, през който минават тръби на парното(предпоследен етаж на 1. кръг на инсталацията), но не пускам радиатори, нещо имам органична непоносимост към Топлофикация, пък и при 65 апартамента, а барнА вентила, а отнесе сметката на някой и друг гепач, дето топломерите са му на радиатори, които почиват в мазето зимата, а тия без топломерите са на 5, та един смешен Самсунг (AQV12NSAN), настроен на 21 градуса от средата на октомври си е все така: IMG_20181222_222052.jpeg
Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk