А в стаята, като влезеш?
В стаята не мирише на нищо. Интересното е, че този йонизатор премахва както лошите, така и хубавите миризми. Даже ако напръскам с парфюм, или освежител на въздух, след 20-30 минути всичко се губи.
Te 3D компресор и HD филтри измислиха, та умна плазма ли ще им се опре на китайците. Ще направят скоро.
Иначе така действа - всичко което е живо или молекула го преобразува в нещо друго. Каквото трябва там..
Не са китайците
Development of High Performance 3D ScrollCompressor
Даже като ядем печена скумрия на скара, след половин ден пак нищо не се усеща.
----------
Попаднах на интересен калкулатор за лагери - изчислява препоръчителен интервал на смазване, в зависимост от условията на ползване, размера, температурата и натоварването.
Значи ако ползвам климатика на отопление само до 2-ра степен на вентилатора, в условия с ниска влажност и ниски вибрации излиза, че поне веднъж в годината трябва да смазвам с по 0,8 грама смазка лагерите на мотора за да не се прецакат.
https://www.machinerylubrication.com...tity-frequency
Значи на 12-годишното MHI съм се прекарал. Не съм смазвал нищо, нито сменял лагери.
С този вирус всички се скриете дори и от форума
Никакви дори има повече работа.
Транспорта е единственото което ще спре последно ,а и аз преди всичко съм спедиция след това са камионите за цвят.
Добро утро на всички. Най сетне доживяхме да видим сняг в Пазарджик. Преди малко се прибрах от работа и хванах RPC-то в кухнята станало на снежен човек, не се забави и мощният дефрост от 8 минути
Изпратено от моят Huawei P30 Lite с помощта на Tapatalk
Ако някой възнамерява да си купув цепеница, може да си поръча от български търговец, но от магазина му в Alibaba.com
Евентуално може да се спестят средства за тоалетна хартия.
Не знам къде са складовете на търговеца, но дори и да се наложи да се плаща мито цените пак си заслужават.
За търговеца:
Ето и няколко примера съответно от магазина им в Alibaba и Българският им онлайн магазин.
Toshiba Super Daiseikai 9 RAS-13PKVPG-E
___________________________________________________________________________________________________________________
MHIDiamond SRK35ZSX-W
___________________________________________________________________________________________________________________
Daikin Ururu Sarara FTXZ35N
___________________________________________________________________________________________________________________________
Daikin Nexura FVXG25K
_____________________________________________________________________________________________________________________
Gree U-Crown GWH12UB