Промили са ти мозъка доста основно, ако наистина вярваш в това, което си написал. Ето ти един жокер, за изтрезняване: какво означава надписът на стока "Made in USA" ?
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Никой не ми е промил мозъка бъди спокоен. Мога да ти кажа че имам iи други уреди MADE IN JAPAN, едно сони смарт тв което съм купил от онзи остров който се кани да се отдели скоро. Същия модел го има мой познат но закупен от тук и е Made in Slovakia.
Honor Play с помощта на Tapatalk
Генади, много обичах да ми купуват като малък бисквитки "катеричка". Бяха истински и с отличен вкус. Но никога не ми е минавало през акъла, че в кутийката има катеричка
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Понеже в темата за Хитачи се водеше спор за разликата в темп входящ/изходящ въздух колко градуса може да е разликата направих малък тест. Цепеницата се включи при 24гр входяща темп и след 7 мин цикъл на работа,при външна 2гр това е резултата. Докато прехвърля градусите за снимката входящия се вдигна 1 градус. Но все пак термометъра е около 40см по надолу от засмуквания въздух, да кажем,че е меродавно [emoji846]
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от HiDefinition; 19-01-20 в 18:44.
Е, чакай, сега ще ти обяснят, как термометъра не ти е професионален,
"ама може ли и клип, да съм сигурен" ....
Какво значение има колко е температурата, освен ако няма проблем с климатика и не може да отопля помещението, в което е монтиран. Май повечето нямат работа и се чудят с какво да си запълнят времето. Машината щом топли и си върши работата не я пипай. Като е пипаш, най много да се вкараш в някой филм.
И какво като я пипаш, филмите в които се вкарвам са си мой, само да не текне, като жена когато я пипам И всеки разполага с времето си, да прави каквото си иска, стига да не пречи на другите.
- - - - - - - - - -
И клип ще направим, ако трябва Как я пипам /машината/
Този пост е редактиран от the inquirer; 20-01-20 в 13:22.
Хитачито за 9ка има добър хардуер , не ме очудва че вади 60°.
Добър софтуер би трябвало повече от 52-53 градуса да не позволява , иначе в това време всеки климатик ако позволява електрониката може да изкара и повече от 60 градуса , докато не изключи компресора като прегрее . Температура на изходящ въздух от 60 градуса не е много здравословен за компресора в дългосрочен план .
Здравословен или не 16-та зима бута вече. А на тия Хитачита снимки кога ще видим [emoji39]
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk