За тия пари по-добре щом е в спалня, Conter breeze или Heinner Crystal. И двете са производство на Мидея
За тия пари по-добре щом е в спалня, Conter breeze или Heinner Crystal. И двете са производство на Мидея
Само да вметна, че TCL са в някакъв jont venture с Rechi и имат съвместен завод.
Factory
TCL RECHI (HUIZHOU) REFRIGERATION EQUIPMENT LTD.
RECHI PRECISION MECHANISM (HUIZHOU) CO., LTD.
кажете някой читав цепеняк с масивни топлообменници .. че нещата отиват пак към Мидея
Звездолайта нещо не ми допада измислената гаранция ,някой беше предявил някакви претенции и му бяха казали да си демонтира вътрешното тяло и да го прати незнам къде си - т.е. нямаш гаранция реално .. щото така не се реагира на гаранционна претенция за климатик ,това не е кафемашина ( примерно ) .
Еми това са ребрандирани мидеи ,отново без гаранция според мен .
Значи взимаш оригинала на Мидея с гаранция и си свиркаш.
Кристала не е Мидея.Хубава и евтина Мидея са Нипон, https://oxm.bg/produkti/klimatici/in...dca-eco-energy
14 не ,особено такава псевдо 14ка ,вероятно ще тествам All Easy Pro на Мъдея за непретенциозна дневна 22-3 квадрата ,адаша я беше похвалил .. преди имаше някви цепеняци с по 35+ кила външно тяло ,ма не се сещам марки и модели нещо такова няма ли в момента на добра цена ТСЛ ми се върти в ума някъв хиперинвертор имаха
доколкото си спомням, в конкретния случай продавача не беше Емаг, а търговец, регистриран в платформата на Емаг. има разлика, дори и в периода на гаранцията.
3 бр. такива 12-ки монтирах на селската ни къща миналата есен. доволен съм как работят в три помещения от по 16-17 кв.м., но съм сигурен, че и за твоя случай ще се справят.
мен ме кефи че е лесна за разглобяване ,а аз обичам да си разглобявам климатиците нагревателя разследвал ли си кога се включва - само при дефрост или на някво време
TCL-е тоя с външния въздух. На него външното му е 31 кила по спомен. При румънците го има брандиран като Tesla.