Този модел ако има приличен минимум на отопление, го вземам веднага. Евтините Самсунг също са производство на Мидеа, но имат висок минимум над 0-ата и не стават за помещения с малки загуби.
нов Finlux 12000BTU.
това чудо защо при 22 градуса зададени все си работи. логично е към 90% от времето да не работи. има някаква дума RUN на дистанционното горе ляво, но това ли е проблема или RUN просто защото климатика е включен пише.
Този пост е редактиран от banksy; 16-02-24 в 10:00.
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате някоя цепеница за офис 33м2 с добра изолация, който ще се ползва само и единствено за охлаждане?
Гледам Star light, midea, tesla, tcl...
Това ме грабна с дизайн Heinner Onix Eco :-)
Ти да видиш................ как са финтирали патента на дайкин за swing компресора. Оказва се, че поне единия ми климатик е с такъв компресор.
... и само да напомня на младите за баткото
............. на път да изгубят голям фен в мое лице. Деградират тази година с изкарването на някакъв модел сбирщайн. Капилярка и чужди компресори, незнайно защо различните мощности са с различна марка компресори.
Този пост е редактиран от bobivg; 24-02-24 в 14:05.
Относно #5190 : Имам включен и работещ в момента аеройонизатор ,закупен в далечната 1984 година. За 40 години не е отварян и ремонтиран, почистван е само с прахосмукачка.
Този пост е редактиран от doooon; 24-02-24 в 15:13.
Ако не те бърка, че е стар модел.
Hitachi RAK35RPC/RAC35WPC, PERFORMANCE, 12000 BTU-Outlet - 950лв.
Благодаря за предложенията, но понеже сме в темата за цепеници си мислех, че ще предложите нещо от коментираните модели в темата.
Аз съм се загледал в:
Star-Light ACT-12TSWF
Star-Light ACT-12WIFI
TLC TAC-12CHSD/TPG31I3AH T-Pro ( каква е разликата в моделите с различна цифра 11-21-31?)
AUX ASW-H12C5C4/FAR3DI-B8
Нещо от тези, които ще излязат около 1000лв с монтаж.
И да припомня отново, ще се ползва само лятото за охлаждане на 30м2 офис.
Момчета, това tac-12chsa/xa41 е на оферта в емаг 540лв с доставката и монтажен кит, става ли за 16м2 стая, да топли и охлажда ?
Серия T-PRO 12CHSD/TPG31I3AH е много по-добра цепеница. 800 лв. в момента.
Този пост е редактиран от corsairman01; 02-03-24 в 23:26.