Поръчвай и почвай да разглобяваш
https://www.onlinemashini.bg/komplek...-er01003/30286
Поръчвай и почвай да разглобяваш
https://www.onlinemashini.bg/komplek...-er01003/30286
dodo почна с тея Treo-та, май ще излязат железни машини(за охлаждане ) .
п.с. като мойта мидейка - за охлаждане е 6.... от n^*
Счупи върхчето на един нож и ги почвай. Това не се брои за вандализъм
Бях и аз в едно такова хотелче с клими на пода.На терасата не се седеше от жега и сушех плажните кърпи пред външните тела. По интелигентно е да се качат на високо.
По хотелите можеш да се нагледаш на всякакви знаини и незнайни марки и начини на монтиране на клими. Обикновено там е като учебник - как не трябва да си поставите климатик.
Монтажите са перфектни, тръбните пътища са дълги и са поставяни от строителя. Фасадата също е запазена девствена и в италиански стил с орнаменти и без стърчащи антени, климатици и т.н. цигании. Иначе се нагледах на 'монтажи' тук. Както и на гледки каквито Алекс пуска с изгнили тела.
- - - - - - - - - -
Саниран блок с фасадни кутии за климатици в Поморие
Значи можело и по-красиво да изглежда
Такива капаци, особено пред перката, спъват машината, ама доста. Аз не бих монтирал на такова място с гаранция. Виж има едни други с летвички на ситно и на 45 градуса, там има къде да вее. Иначе нека изглежда красиво.
На фона на грозотиите, който могат да се видят в темата вашите снимки -това е направо супер. Сега, че под ъгъл трябвало -който ги е монтирал да си носи отговорност. На всеки монтаж може да се намерят кусури
Не говорим за грозно и красиво, а за това, че пречи на нормалната работа на машината. Редно е дизайна да е съобразен с техническите изисквания. По същата логика, можеха да сложат външните тела в мазето.
Аз видях и такива изпълнения в Бургас -Безистена. Много красива сграда вътре магазини и външните тела пред магазините в коридора с бутилка и т. н.
- - - - - - - - - -
Аз може би ще "облека " Carrier-a, за да не е така "гол" в предния двор. Това е, което мога да купя тук :
Вярно, че са под градус ламелите, но пък е затворен отгоре и отдолу.
Като увеличите снимката в Поморие -доста широки са процепите и отдолу и отгоре е свободно. Може някой да го смятал и да няма проблем.. . При всички случаи изглежда много приятно.
Може дори и да са вакумирали -нещо, за което все още се пише във форума и то в София.
Интересно ми е в колко от случаите се тества и под налягане, което също си е задължително.
Този пост е редактиран от stainway; 20-08-18 в 23:34.
Хм , според мен квриъра ти е с едно от най-симпатичните външни тела...
На мен не ми харесват тези сандъци. Както казаха по-горе, намаляват дебита и влошават ефективността.
Да няма после оплаквания "защо климатикът ми харчи много и не може да слезе на обявения минимум"
Tова в Поморие зла шега ли е или чиста олигофрения ?