Благодаря, така ще направя.
Преглед за печат
Благодаря, така ще направя.
12TSWF е вече с друга визия в ЕМАГ. Описанието май си е същото, но машината не е
Логично е. Радвам се, че си се оправил. Не че щеше да е голяма драма да изтриеш климатика от приложението и да го добавиш наново, ако искаш да си сложиш нова парола и ново име на мрежата. По-назад в темата бях описвал доста подробно как става - ако срещнеш затруднение, ето.
Старият 12TSWF на външен вид приличаше на T-Smart (U) T-Smart (U). Новият по снимките прилича на T-Pro TP11.
Някой ако си е взел от "новия" модел да направи малко снимки на табелките отстрани на външното и вътрешното тяло.
Има ли някой клип с процедурата как се сваля предния панел с клапата на 12TSWF, че май имам запушване на отходната, а ме е страх да го напъна ;) да не изпочупя някои скрити щипки.
Ами и аз имах притеснения да го напъна. Но момчетата които ми сменяха моторчето на турбината,го напънаха и издържа :D
Който купил купил:BigGrin:BigGrin:BigGrin
На деветката са и сменили снимката
12TSWF Монтиран във кухня 10кв със отворена врата към коридор настроен на 25 градусаhttps://forum.setcombg.com/attachmen...id=42916&stc=1работи от няколко седмици когато външната е под 34 градуса работи инверторно над тези градуси си вдига минимума и започва да работи он-оф очаквах да е по зле във тази малка стая но за сега съм повече от доволен:BigGrin
12TSWF....много хубава машинка....радвах и се две години и 2 седмици точно - на вилата. Днес реших да я пусна от телефона(работила преди две седмици последно) и offline...вземам дистанционното - пълно мълчание. Мъртвец тотален. Ток до вътрешното тяло има. Има ли нещо което мога да направя аз, преди да извикам квалифициран техник? Под капака има копче on/off....никаква реакция и от него. Също така, дали има фирма която покрива гаранцията, или да го свалям и да им го пращам? Гледам назад в темата за Пан Сервиз…не знам актуално ли е още. Ще видя къде и дали ги има в Бургас. Ще ме е яд ако е само някое предпазителче. Нямам представа дали има на платката. Благодаря предварително.
Проверявал ли сте параметрите на електрозахранването на мястото. Знам, че това не отговаря на въпросите ви, но все пак. Аз първо бих звъннал на Пан сервиз, евентуално да ме насочат към някого, ако нямат база при вас. С интерес очаквам развитие, как са се случили нещата по гаранция.
Свързах се с Пан Сервиз. Жената беше много любезна. Обясни ми, че трябва да започна процедура по връщане за ремонт в страницата на ЕМАГ (която аз започнах но прекъснах тъй като пише че ще ме посети куриер да вземе климатика) в резултат на което, няма да дойде куриер а техник. Няма нужда да свалям климатик или да правя нещо. Ще искат документ за монтажа. За сега толкова. Ще дам обратна информация когато се случи нещо.
P.S Напрежението е 237 волта.
сега кой модел след като спряха 12TSWF ?
алтернативи?