Страница 172 от 173 ПърваПърва ... 122162170171172173 ПоследноПоследно
Резултати от 2,566 до 2,580 от общо 2587
Like Tree987Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Здравейте, обмислям да си сложа някой от моделите на Starlight.Стаята е 13 кв,спалня,вътрешна във тухлен блок.Външна е стената към терасата, където има външна изолация и пвц с обикновен стъклопакет.Стаята е сравнително топла,не се търси голяма мощност а по скоро минимум и тишина.До момента се топли 12 г,с един Самсунг 9 ка,на тих режим при който пада на 250w, но се развали.Климатика е спрян през деня,пуска се вечер към 7 до сутринта до 7.Чудя се кой е най добре,12Eawf или да скачам на 09/12tswf.Гледам във момента има и някакъв acm12 fowf,той как е.Какво ще даде повече tswf спрямо eawf.Външните тела ми изглеждат подобни.Като цяло търся нисък минимум, всички ли си ги покачват под 0 та.Ако са оставени на тих режим,при он оф,после на оставените тиха скорост ли стартират или първо тръгват на по висока.Или пък да гледам 09 wifi,ако е по тих и с по нисък минимум.Също така,ако минимума им е около 300 в,при он оф,после при стартиране ,форсират ли се много и това да води,до един непрекъснат он-оф или развъртат плавно.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Взимаш 12 wifi или EAWF,монтираш където имаш достъп до външното тяло. Зимата местиш датчика за външна темп близо до компресора.Задаваш на муте вентилатора и си топ
    След оф развъртат бавно до минимума си,според външната темп.Която степен е зададена на вента на вътрешното си седи каквото и да се случва. Дори на Ауто се стреми само на Low да работи.

П.п. влезнах да видя цените им. На тия смешни цени може да си вземеш и двата ако имаш време да си ги тестваш,кой ще ти хареса повече
    Този пост е редактиран от HiDefinition; 11-02-26 в 14:47.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Имам приличен достъп до външното тяло.Като гледам Eawf е на най ниската си цената която съм го виждал,465 лв.А wifi е 422.С Eawf какво получаваме в повече,моторче за ляво дясно и два реда в повече на външното ли.Има ли с нещо в което да е по добър,wi fi от eawf,примерно да е по тих,или да размразяване по рядко,да е с по нисък минимум. Като гледам,би трябвало eawf да е по добрия избор.

5. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Прекалено много неща искаш за 40лв разлика. Моторче на клапите и два реда повече,все пак са медни. Алгоритъма на размразяване е един и същ,както и минимумите.
    slimini одобрява това.

6. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Еми заради двата реда повече,значи ще е eawf.А като шум имат ли разлика вътрешните на eawf и wi fi.И eawf,също ли съответства на някой TcL

7. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Мен лично са ми еднакви. Колега преди няколко поста беше споделил,че wifi му се струва по тих от EAWF,на някой и TSWF им е по тих от WIFI серията,субективно е може би. Аз спя под wifi без никакъв проблем и то не на най тихата степен. Просто когато ми трябваше климатик нямаше EAWF на цена и за това взех най-лекия вариант wifi.EAWF отговаря на модел на TCL има го в началото на темата, splendor е първия собственик споделил мнение.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

с 300 зора накарах брат ми да сложи EAWF в спалнята, а то беше "тва ще ми превърти електромера, на тва няма да може да се спи, тва не знам си кво...", щото в другите стаи е с Фуджицу И сега е доволен, заложил си го е през приложението на ниска скорост, че през дистанционното нямаш най-ниската като опция и е доволен. EAWF винаги е по-добрия избор от WIFI модела, дори и само заради хоризонталните жалузи, а както HiDefinitiona писа, двата реда тръби повече са си два реда тръби повече
    HiDefinition одобрява това.

10. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Има си mute на дистанционното. Два реда повече сравнено с wifi и доста по бавно се обледенява,а й КОП-а е една идея в повече
    slimini одобрява това.

11. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

Цитат Първоначално публикувано от HiDefinition Виж публикацията
    Има си mute на дистанционното. Два реда повече сравнено с wifi и доста по бавно се обледенява,а й КОП-а е една идея в повече
    е, аз като не съм го и гледал тва дистанционно почти, даже и не знам, че има мют режим на него . Като ги взех съм си играл и така и не можах да схвана как им се настройва таймера през него, та оттогава съм си само на приложение и много рядко пипам дистанционното
    Този пост е редактиран от slimini; 14-02-26 в 16:49.
    HiDefinition одобрява това.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Пловдив

https://www.emag.bg/invertoren-klima.../pd/DPWT4LBBM/

https://www.emag.bg/klimatik-star-li.../pd/D5ZYTBMBM/

Пуснали са ги на по ниски цени. Някой знае ли колко фреон имат?.

13. Senior Member Аватара на Karata
    Тук е от
    Jan 2004

Цитат Първоначално публикувано от peter`s Виж публикацията
    ...
    ...
    Пуснали са ги на по ниски цени. Някой знае ли колко фреон имат?.
    Малко извън темата, ама каква ти е далаверата от това PROFITSHARE, през което минават линковете ти? ('щото на мен лично ми е ... антипатично)

EDIT: Странно, викате форумът да ги слага... Ще сложа един-два и аз, за да пробвам:

https://www.emag.bg/klimatik-star-li...cenario_ID=107

https://www.technopolis.bg/bg/Klimat...BT1AW/p/654722

Ами, не ми слага нищо бе - линковете са директно към продукта. Изглежда все пак не е форумът.

Нова редакция: Не е така - първият ми линк се "превърна" в Profitshare сам, след като мина известно време. Сега, влизайки да редактирам мнението си, линкът временно пак стана "нормален" (т.е. води директно до emag), но подозирам, че пак ще се промени. Та явно някак се преобразува сам (форумът ли е, емаг ли са, не знам)
    Този пост е редактиран от Karata; 17-02-26 в 22:08.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Може би форума ги слага автоматично...

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от Karata Виж публикацията
    Малко извън темата, ама каква ти е далаверата от това PROFITSHARE, през което минават линковете ти? ('щото на мен лично ми е ... антипатично)

Аз нищо не съм слагал

17. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

чак пък с колко фреон са .. за тия пари се радвай че има някакъв фреон ,слагаш и се кръстиш да изкара 4-5г и да работи относително комфортно и това е

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    чак пък с колко фреон са .. за тия пари се радвай че има някакъв фреон ,слагаш и се кръстиш да изкара 4-5г и да работи относително комфортно и това е

Алекси, последно време взеха доста да олекват. И за 300лв да ми го дават не ми трябва с 300 грама фреон. Хладилната част хептен взеха да я осират. Така както са тръгнали скоро ще видим 18-ка с 400 грама фреон и 20 кила външно. Затова питам някой дали е вземал скоро за да сподели, особенно за двата модела по горе.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 14:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 23:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 09:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 22:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе