Страница 162 от 163 ПърваПърва ... 112152160161162163 ПоследноПоследно
Резултати от 2,416 до 2,430 от общо 2434
Like Tree959Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

И аз към него съм се насочил.Мисля че нямам нужда от tswf ,а може би eawf си струва някой лев отгоре спрямо 09 wifi.Харесва ми и един с черен панел,но той като че ли е като wifi със по леки тела.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

Черния, според каквото съм чел в темата си е чисто WIFI, но черно и така си му е и името: BLackWiFi = BLWF
    HiDefinition одобрява това.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Здравейте, имам възможност да си поиграя с един Eawf,аз ли не мога да намеря или няма тих режим на вентилатора.Само автоматичен,и три скорости намирам.

- - - - - - - - - -

Свързах го със смарт лайф,там има mute ,пак ми е шумничък като че ли.Стария на тих режим му даваха 21дб,и субективно ми се струва по тих.Другото е,че на eawf клапата,не може да стои хоризонтално да духа директно надолу.Няма как да му сложа ватметър,но като гледам колко топло духа преди да изключи,височък му е минимума.Знам,че много кусури му търся като за 470 лв,но просто споделям какво не ми допадна .Чудя се дали да не заложа на Tswf за 700 лв,но като гледам новото леко външно ,на хартия минимума е 290в,тоест едва ли ще пада под eawf.Ако и шума му е същия,излиза че повечето пари са ,за евентуално по голяма мощност, която не ми трябва.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2013

TSWF не забравяй, че има и дупчени клапи, макар и само за охлаждане. Според мен ще е по-тих като цяло.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Тихите климатици са с по голяма турбина, която се върти на по ниски обороти.Така че по размерите на вътрешното тяло горе долу може да се прецени, но не е гаранция.Отдавна писах тука, че лично за мен wi fi и производните му лично за мен биха ми били шумни в спалня.В кухнята не му обръщам внимание чак толкиова.
    Raicon одобрява това.

7. Member
    Тук е от
    May 2015

Имам два броя ACT-09WIFI, но при единия като се изключи се чува едно жужене, слабо бучене. Някакви идеи за лечение?

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Обърни щепсела да видиш дали ще спре

10. Member
    Тук е от
    May 2015

Цитат Първоначално публикувано от VLADO 66 Виж публикацията
    Обърни щепсела да видиш дали ще спре
    Няма промяна

11. Novice
    Тук е от
    Nov 2021

Здравейте. Мен ме интересува, някой пробвал ли е от моделите на марката да направи термопомпа. На път сме да заменим котела на пелети и сме планирали да го направим с перничанка, но не зная кой модел е подходящ за модификацията . Трябват ми около 10 кВ при -5 градуса и при -12 около 12 кВ.

12. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Търсиш климатик, който да отдава 12kW на -12С ли?

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2022

Темата за вицовете е друга
    Aleksandars и Ivanskin харесват това.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Star light нямат по голяма машина от 24 000 BTU или 6кW номинал. Даже последната ревизия на 24-външното тяло са го намалили с 11 кг. и вече е по скоро 18 000, а на отрицателни температури не ми се мисли

16. Novice
    Тук е от
    Nov 2021

Всъщност, това, което исках да напиша е, че на къщата и трябват грубо 10 кВ на -5 С. Със сегашните радиатори, които са налични към котела при температура от 35-40 градуса общата им отдавана мощност е около 9 кВ. Т.е. Имам малък недостиг и ще трябва да се увеличат малко. Това да речем ще го направя. Въпроса ми беше дали климатик от марката преправена на термопомпа би свършила добра работа или е по добре да се заложи на някоя по скъпа машина. Вмъквам тук, че също четеики тази тема си взех преди повече от година Star light 12 TSWF И смея да кажа, че съм доволен, въпреки че го ползвам в преходни сезони само и през лятото. Тежка зима не е работил дори и за пробата.

17. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Щом си доволен взимаш 18TSWF за основен и добави към системата 12-та която имаш за помощ в студените дни. TSWF серията за мен е най подходяща за термопомпа,тъй като дефростите са само при нужда.

18. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Днес, за първи път хванах дефрост на 18-ката и мога да кажа, че съм мноого доволен. Климатика беше настроен на температура 21гр преди да си легнем с жената снощи и след ставането днес сутринта го вдигнах на 24 градуса. Външната температура беше около -1 градус и над 80% влажност. След 2 часа гонене на тези 3 градуса разлика и цялостно побеляла външна пита си пусна дефрост. Дефроста го усетих по изшуртяване на фреона и спиране на турбината на вътрешното тяло. Дефроста продължи 7 мин от спиране на турбината до нейното тръгване и почване да духа топъл въздух. След това повече дефрости не е правил. Климатика го държа в режим GEN2, което според упътването е работа на 50% на компресора.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 14:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 23:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 09:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 22:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе