Дали някой има скрийншот на ACT-12TSWF от емаг кампанията на 6-7 май този месец,сигурен съм, че гаранцията на климатика беше с 60 месеца на сайта, а на гаранционната карта дойде с 24м.
Дали някой има скрийншот на ACT-12TSWF от емаг кампанията на 6-7 май този месец,сигурен съм, че гаранцията на климатика беше с 60 месеца на сайта, а на гаранционната карта дойде с 24м.
Още при покупката ти се издава електронна гаранция и там е описано колко месеца е гаранцията, или поне така беше до 17 април, когато е последната ми поръчка от Емаг. Не съм чакал да ми идва гаранционна карта.
Да, но съм почти 99.9% сигурен,че беше обявен с 60м. а в профила ми заедно с фактурата е 24м.Имам скрийншот на цената с отстъпката, но за съжаление не съм направил на обявената гаранция като поръчвах. Ако съм прав не е некоректно от страна на емаг.
Сега погледнах гаранциите ми от Емаг,доста са :D . На някои продукти имам предложение за удължаване на гаранцията, 60лв е за още 2г. Може би ще пуснат такъв вариант и за това са ги намалили. Или пък сегашната партида е някаква шитава
За моята цепеница все още не съм решил дали да й правя профилактики по 40-50кинта всяка година,че да й важи гаранцията.
п.п. 60мес
Този пост е редактиран от HiDefinition; 16-05-21 в 13:42.
С колко месеца гаранция е твоя колега HiDefinition?
Мойте са поръчвани на 20 март и 1 април и са с по 5 години гаранция.След това по - нататък във времето , пак погледнах TSWF и го бяха променили на 24 месеца.
И тия се усетиха като видяха, че се продават като топъл хляб.
Дори и с 2 години гаранция, си е ок.
Може ли да ми препоръчате читав човек за монтажа на климатика от пловдивския регион.
Този пост е редактиран от rumb@Ldi; 26-05-21 в 15:40.
един човек малко зор ще види
Всеки зор се възнаграждава.
На "охлаждане" поне е вървежен с минимумите [emoji39]
Този пост е редактиран от HiDefinition; 29-05-21 в 18:54.
Колеги, крилото на вътрешното тяло на TSWF нормално ли е да се отваря и да се затваря като трансформърс и то бавнооо...? Така ли е и при вас?
Дефинирай " отваря и затваря като трансформърс".
Че, не съм го гледал баш.
Ами "трансформърс" е защото за първи път виждам крило на климатик да се отваря и затваря по толкова сложен начин, а именно преди да се отвори или затвори, крилото се издава напред, после отива нагоре, после надолу, после пак нагоре, после застава по средата, след това пак се вдига нагоре за да застане някак като щит, който да попречи на струята да излиза директно напред, а я насочва леко надолу. Като го изключа цялата процедура по затваряне е същата като тази при отваряне. Толкова от мен за "ефекта трансформърс"
Точно това е един от плюсовете на модела, който нямат климатици 2 пъти по-скъпи от него, че може да насочва във всевъзможни посоки възд. поток чрез тази голяма клапа,заедно с вътрешните малки ..
Този пост е редактиран от Aleksei; 04-06-21 в 10:55.