Ако е Мидея поне да е с на Breezeless компресора,че инак ще е греда.
Дали ще го връщаш или не ревюто е задължително,нали знаеш?! [emoji846]
Ако е Мидея поне да е с на Breezeless компресора,че инак ще е греда.
Дали ще го връщаш или не ревюто е задължително,нали знаеш?! [emoji846]
Нищо не разбирам, само някакви снимки направих като начало...
Този пост е редактиран от NEDD; 20-10-22 в 21:12.
Midea е това, ще работи добре най-вероятно
Компресора е GMCC, 700гр фреон. Утре ще снимам по подробно и вътрешното. Имам питане - с EEV ли е и дали си заслужава 1200лв като цяло? За мен на пръв поглед изглежда посредствено, но аз климатици само на клипчета и снимки съм виждал...
ПП - намерих повече инфо
https://electronbb.mk/product/vivax-acp-12ch35aehi-r32/
Този пост е редактиран от NEDD; 20-10-22 в 22:51.
Снимай го най долу отзад отвътре и ще се види дали е с еев
Евала за смелостта и ревюто. Възможно е да не е толкова куц,като другите Мидейски - Звезди. Но дали да рискуваш да го монтираш или да го връщаш?
TSWF е с 800гр фреон и двоен топлообменник. Но пък Breezeless също е с единичен
п.п. В какво помещение все пак ще се монтира?
компресора е 9.8 кубика ,755 вата - малко по маломощен е от на Брийзлес но е от последните модели на Мидея ,има го и в каталога за 2022 .. като гледам снимките сякаш има и ЕЕВ
Ще се монтира в детска стая 15кв., къща с 2 външни стени, 10см вата на тавана и 1 голям прозорец с дорама + отворена вратата към коридор 8кв... Знам че, не ми трябва 12-ка,но тази се появи... Ще го помисля още няколко дена, ако го върна ще го сменя с MHI 20ZS-W или Hitachi 25RPE. Мислех и за Breezless, но ако е Мидеа - оставям този. Имам локално парно с пелети и използвам климатик сега или докогато стане много студено и несмогва, не разчитам на него за основно отопление. Имам едно LG D12AK което за момента се справя някак с целия етаж от къщата, но ми се иска да му помогна с още 1 машина, като държа най-вече да е тиха и да не прави дефрости по часовник.
Честито на колегата за климатика, но да се придържаме към цепениците на ЕМАГ. За всички други производни си има тема за цепеници. Ако колегата смята, че тази марка ще се наложи, нека отвори отделна тема за марката.
Да, но не е Star-Light. Така, че да се придържаме към темата. За всички други си има тема за цепеници.
Според мен ревюто на колегата е полезно и влиза в частта "Цепеници от Емаг".
Админ да редактира заглавието на темата от "Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг." На "Всичко за Star-Light И цепениците продавани от Емаг.
Сега ако кажеш по този начин с какво тази тема ще се различава от другата за всички цепеници. По твоята логика да направим заглавието "Цепеници продавани в ЕМАГ".
Темата съм я създал специално за Star-Light, понеже притежавам 2 броя такива и предпочитам темата да си остане само за Star-Light. За другите цепеници си има тема а и както казах по рано, колегата ако иска да си отвори самостоятелна тема за марката.
Претенции нямам никакви. Именно темата ми помогна в избора на климатик. Макар и дълго чакан за наличност. Впечатление прави ,че често в темата се сравняват с други марки и модели на фирмите майки(мидея и TCL). Аз също предпочитам темата да е само за стар лайта. Да дори според мен е добре да се обособят като отделен бранд и да има подкатегории за различните модели. Така ще е по прилежно за всеки търсещ информация за конкретен модел.