Не е нормално. Моя съм го мъчил всякак и такова обледяване не е правил. Пускал съм и доста снимки по назад в темата,може да сравниш. Тия от П.. сервиз вакуумираха ли ти го? При мен за малко да пропуснат. Трябваше да им напомням,че не са си взели вакуум помпата....
Те това е навик не само на тях. Аз също им напомних, както и преди 3 години за Хитачито пак но от друга фирма. Бягат като дявол от тамян с това вакуумиране.
Този пост е редактиран от tikotrakata@; 28-01-21 в 10:27.
Ако дълго време е работил на интервали, може да се получи такова частично заскрежаване на питата.
Обаче ако работи без да спира трябва да се заскрежи равномерно.
Вечер и моя го оставям на 22гр и работи он-оф. Сутринта като излизах го погледнах,имаше заскрржаване на линии,не толкова силно изразени,но имаше.
Колега дай повече инфо твоя в какво помещение го ползваш,на какви градуси,при какви външни условия?
П.п. Моя го държа на 24гр през деня и 2ра степен на вента и почти не изключва. На Ауто винаги сваля на най тихата и си прави джоб и работи он-оф
Ами аз го взех за детска стая и го ползвам в момента само вечерта след като изгасим парното. Първата вечер го нагласих на 22 градуса и си държа на он/офф цяла вечер, валеше сняг и беше -1 градус с влажност 90 %, тази вечер беше на 21 градуса тъй като на децата им беше топло минала вчера, сутринта беше -2 градуса и 80 % влажнсот и нямаше никакво засекрежаване сутринта. Общо взето мисля да не го изключвам и да стои постоянно на 21.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Гледам Емаг-а пак са заредили от евтината цепеница EAWF но дори с промоцията от 15% идва скъпо. Към 600лв с доставката. Иначе същия цепеняк е глътнал 70kw за 9 дена откакто е сложен.
Има също и 9-ка ACT09 WIFI на 599 която дори и с 15% отстъпка идва скъпа сравнено с твоята 12ка,а и нямаме инфо с къв хардуер е :P . От същата серия има 24-ка която мисля,че си заслужава парите. Дори един колега се похвали,в тази тема,че си е взел такава за охлаждане. Ще се радвам ако сподели инфо с параметрите в темата.В момента 24-та е 1092лв ,която с 15% отстъпка ,идва на 928лв
Ама сте и вие едни [emoji23][emoji23][emoji23] Купили сте си вече машинките, а все още дебнете за оферти.
Някой има ли на идея този режим за какво е на 12tswf
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
За йонизация. Но нямаш. Дори и да го включиш на следващо отваряне в приложението,не е маркирано.
П.п. опс... това е датчик за светлина