Разликите може да са от много неща, компресор, дебелина на ламарините, количество фреон и други неща. Новите климатици на Р32 яко ги орязват в килограмите. Този цепеняка е сравнително тежък.
Здравейте момчета. Как стои въпроса с монтажа и гаранцията на тези климатици от Е маг. Задължително ли е да се монтират от П**сервиз или монтажът може да се извърши от друга фирма? Ако се монтира от друг важи ли гаранцията и Е маг изисква ли някъкъв документ от монтажа?
Може да го монтира всяка една фирма,но ако се наложи ремонт,викаш П.. сервиз. Гаранцията е безусловна 5г,не се изискват профилактики,така ми отговориха от Кол центъра. Но за да си си спокоен,звънкаш им едно телефонче,разпитваш и после пишеш тук ако има нещо различно [emoji846]
Кой модел TCL отговаря на 12TSWF? Някакво сервизно няма ли за звездата?
12TSFW е TCL 12 T-SMART
Бош не са силни в климатиците, ама надали ще си сложат лепенките на каквото и да е 2021-01-30-11-58-50.jpg2021-01-30-11-59-28.jpg
Определено машината не е за подценяване на тази цена. Даже се замислям да сложа един такъв в къщата на майка ми да се отоплява през преходните сезони.
След толкова писане за различни марки и модели можем да си зададем един прост житейски въпрос , каква е разликата на практика между климатик за 600-850 лв. и такъв който е два пъти по-скъп (да не казвам и повече ) , казвам на практика не на теория , защото теорията не винаги става на практика . Каква е разликата в комфорта , в качеството , в екстрите и разхода на ток . Като се прибереш премръзнал и машината си е изпълнила заданието , и е топло и тихо не те интересува какво има в нея .
"Не съм толкова богат, за да си купувам евтини неща."
Марко Поло
"Една фраза с огромна доза истина..."
"Евтиното изглежда като добра идея в началото, но те предава когато се нуждаеш най-много от него..."
Просто цитирам....
Аз чувам много добре , няма нужда да ми се вика . Тия цитати са били актуални за времето си , в днешно време за съжаление не важат . Невинаги скъпото е по-добро . Мога да дам много примери от личен опит но мисля че няма смисъл .
В 90% от случаите все още си важи. Безплатен обяд няма.