Доста добре звучи. Май наистина ще се окаже добра машина.
Доста добре звучи. Май наистина ще се окаже добра машина.
минимума е много висок и топлообменниците са доста леки ,но за тия пари определено е ок
Пак пусна дефрост. Външното тяло е в същото състояние. При нас вали яко сняг. При вас не вали ли ?![]()
Моята цепеница, брандирана като Генерал, също дефроства днес през около 2,3 часа. И тук вали яко цял ден и влажността е над 95%.
Сняг вали яко ,дефрости няма при моите все още .. Хитачи вероятно така и няма да пусне ,много рядко съм го виждал заскрежен
Не забравяйте, че тази цепеница струва само 600лв
Дайте линк, че нещо не мога да видя къде се продават.
Свалих мрежата. Разцепи се от дефрости хайванчето [emoji16]. Не може да свали леда заради нея. Не знаех как се сваля,като видях леда и я задърпах и се свали.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Коя е най - сполучливата 12 от всички модели? Само за отопление на къща в Русе ще се ползва?
то зависи и колко е обледен тази мрежа определено не трябва да стои аз съм махнал подобни мрежи от всичките си климатици щото са повод да трупа лед ,дават го -10 тия дни ,ще видим как са и дефростите по време
Мрежата реално е повод да се трупа по нея но времето за дефрос се определя от датчика на кондензатора. И дори да има лед по мрежата датчика няма да го отчете.
Не знам от какво е било дали от мрежата, дали снеговалежа,или от топящия се сняг върху него,но от както махнах мрежата и изчистихме снега отгоре спряха "безмислените"( външното тяло се облеждаше мн бързо)дефрости
П.п. тук старата ми Мидея получава 1т. При нея дефроста беше на 45мин работа на комресора и в такива условия изкарваше повече [emoji1]
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk